fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 89520 - 29.03.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (10)

Pomozimo Josipoviću


Dragi forumaši,

molim vas da se uključite u što većem broju da pomognemo generalu Josipoviću! U nekim od mojih tekstova sam pisao da general Josipović nije obezbjedio nikakva novčana primanja od države za koju se i srcem i dušom maksimalno borio. Neki političari su obećavali da će mu završiti papirologiju za zasluženu penziju, ali se to pokazalo kao lažna obećanja.

Danas je naš grneral obolio od posledica teskog ranjavanja i život mu visi o koncu. Opaka bolest razara njegova pluća a on nema zdrastveno osiguranje da se stavi pod ljekarski nadzor. Pošto nema nikakva novčana srtstva da bi se mogao liječiti, a nema ni zdrastveno osiguranje, jedan of najvećih srpskih heroja današnjice leži bespomoćno u krevetu svoga stana i čeka sudnji dan. Njegova supruga je u panici jer on ne želi da bez novca ide doktoru.

Na nama je da pokazemo humanost i pokušamo sakupiti što više novca za njegovo liječenje. General Dragan Josipović je bar toliko zaslužio da se za njega učini.

Mislim da u ovom momentu nije važno koliko će ko novca dati, nego je važno da nas se uključi što veći broj i tako pokažemo poštovanje tom velikanu.

Miner je pokrenuo ovu akciju i već je posao nešto novca na Josipovićevu adresu. Ja sam obavjestio neke moje prijatelje o ovoj teškoj situaciji i oni će pokrenuti akciju prikupljanja novca. Prikupljeni novac ce se slati njegovoj supruzi Dragici a spiskove od ljudi koji su se uključilu za pomoć generalu Josipoviću će slati na moju adresu a ja ću ih objavljivati na ovom sajtu.

RE: Pomozimo JosipovićuPravi,

ja apsolutno podržavam ovu akciju, I vidjeću da našeg pukovnika pomognemo svim raspoloživim sredstvima. Molim te da mi još jednom pošalješ na moj email tvoj broj telefona da se neke stvari dogovorimo.
Idi na stranu - |listaj dalje|