fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 89324 - 18.03.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Izbori u Srbiji


Nedeljni izbori u Srbiji su donijeli očekivane rezultate! Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić pokazao je na izborima šta je ključ uspjeha! Proganjajući lopove u državi dobio je gladne glasače, kojih je puna Srbija!

Znači li to, ko bude počeo sa potjerom lopova u Republici Srpskoj, mogao bi doći na vlast?

Aleksandar Vučić je osjetio šta gladni narod želi i ozbiljno prionio na polju hapšenja tajkuna i kriminalaca koji opljačkaše Srbiju. Neki političari Srbije, osim olajavanja presednika SNS-a nisu imali pravi program čime bi pridobili glasaće, tako osigurali cenzus i time barem obezbjedili svoj opstanak.

Jedan od takvih je i naš "omiljeni Čedica"! U predizbornu kampanju ušao kao što to radi Komšić u BiH, znajući da kao političar ne vrijedi pišljiva boba, pokušava dobiti glasove od drugih nacija da bi za sebe obezbjedio što veću vlast. Antisrpskim propagandama, narkoman Čedica, pokušao da dobije glasove od nesrpskog stanovništva, znajući da ga Srbi neće birati za svog idejnog vođu. Tako je, LDP Čedomira Jovanovića sa dugom oko 515 miliona dinara ostao bez cenzusa i malih mogućnosti da opstane njegova stranka koja laje po sopstvenom narodu.

Bog sve vidi, moj Čedomire!
Idi na stranu - |listaj dalje|