fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 89297 - 17.03.2014 : Boro Prijedor - best (0)

Boračka organizacije Željeznica Republike Srpske


Za kolegu sa Pala:

tačno je da je ŽRS kolektivni član BO RS i to kada smo se formirali tj. udružili postojeće BO po željezničkim čvorovima: Novi Grad , Prijedor, Banja Luka, Doboj, Brčko i Zvornik proljeća 2005. god. i tada smo nas dvojica otišli kod tadašnjeg predsjednika BORS Save i u par minuta se dogovorili da BO ŽRS postane kolektivni član BO RS i da mi izaberemo jednog našeg delegata u Skupštinu BO RS.

E, sada nastupaju problemi: izaberemo Starčević Nemanju iz Novog Grada a tip jednom ili dvaput podnese izvještaj Predsjedništvu o tome šta se dešava na Skupštini BO RS (sada je u Predsjedništvu BO RS odmah uz Panteliju.) Nakon toga dođu novi Izbori (2010) i mi izaberemo Stupar Dragomira (opet iz Novog Grada ) u Skupštinu BO RS a ovaj još gori ( za 4 godine nijedan izvještaj ).

E, sada ili smo mi baš glupi ili su ljudi toliko pokvareni da čim odu na višu "funkciju" zaborave ko ih je tamo postavio i da su dužni da podnose izvješataj onima koji su ih izabrali.

Nažalost, imam osjećaj da su, uglavnom, svi takvi i to ne samo u BO RS već i u bilo kojoj drugoj organizaciji.

Predlažem kolegi sa Pala da jednostavno zaobiđe rukovodstvo Pala i da direktno ode u Banja Luku, u sjedište BO RS i tamo se sve dogovori.
Idi na stranu - |listaj dalje|