fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 89231 - 11.03.2014 : Novica Kapuran Pale - best (3)

Pokušaj privatizacije boračke organizacije Pale


Ne želim više da vas reklamiram bez naknade, ali moram ovo iznijeti da javnost pročita.

Prije tri godine smo poslali dopis Predsjedništvu Boračke organizacije Republike Srpske za kolektivno članstvo udruženja boraca Beli Vukovi. Odgovor nikada nismo dobili, iako sam pozivao telefonom gospodina Perendiju kad mogu pošte i željeznice zašto ne bi mogli i mi?

Kada sam vidio da to koči predsjednik Boračke organizacije Pale, odlučih da se uhvatimo u koštac sa njim i da istjeramo bjelog miša iz rupe jer se on poistovjetio sa Boračkom. Ako nešto pričamo na njega argumentovano on ne odgovara već njegovi saradnici da je udar na Boračku što ne bi trebalo da bude...

Odlučio sam da dođemo do statuta Boračke i da izađemo na izbore da angažujem što više saboraca jer kako sam mogao da dođem do informacija od 6000 članova za predsjednika na izbore izađe oko 50 glasača i to koje pozove pozivnicom predsjednik Boračke organizacija Pale... Pošaljem naše saborce koji nemaju člansku knjižicu da se učlane, i tek tu nastaju problemi jer predsjednik provjerava ko si, pa ako si nepodoban onda nema ni knjižice, kaže im da dođu iduće sedmice i tako svake naredne sedmice.

Kada smo zvali Banjaluku Boračku organizaciju Republike Srpske, oni kažu da su poslali jedne sedmice a druge da se moraju naručiti kada sam ja došao do 100 članskih knjižica i podijelio ih saborcima da odu da se učlane u Boračku organizaciju Pale, kažu mi oni da se ne mogu registrovati jer oni nisu naručili knjižice, odakle smo ih mi dobili i tako redom...

Sve u svemu, došao sam do saznanja da se ovi kriminogeni rukovodioci mogu samo motkom smjeniti što ćemo jednog dana i učiniti. Nismo se mi borili da nas "sveti" Mihajlo i Pantelija podjebavaju već godinama.
Idi na stranu - |listaj dalje|