fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 89098 - 03.03.2014 : Zdravko Grujičić Gradiška - best (0)

Izbori u BORS-u


Pozdravljam borce Republike Srpske,

Čitajući Vaše komentare i upise, rešio sam da se i ja oglasim sa par riječi, da pomognem u rešavanju nastalih problema u i oko BORS-a.

Podržavam proteste boraca širom Republike Srpske, pišem širom jer ne treba samo protestovati u Banjaluci, treba u svim gradovima. Veoma sam ponosan što se nisu desili nemili događaji koji su najavljivani i planirani. Borci RS su i sad pokazali da, kako u ratu, tako i u miru imaju sange da odrade i urade velike zadatke a da pritom ne budu isprovocirani i da im se u redove ne može uvući Peta kolona, da napraviti haos i nanese kako ljudske tako i materijalne štete.

Ostaje da se čeka ovih nekoliko dana koliko je dato čelnicima da donesu i prihvate odluke i zahtjeve boraca, nadam se da će se to rešiti u datom roku, ipak je bolje sprečiti nego lečiti bolest.

Osvrnuo bi se i na izbor u BORS-e, ja dajem odmah predlog i smatram da je to nešto najrealnije a to je, IZBOR PREDSJEDNIKA BORS-e vršiti na nivou Republike Srpske da li uz Republičke izbore ili posebno, ali ukinuti da delegati između sebe biraju predsjednike. Isto ovo uraditi i na lokalnom nivou, neka borci glasaju za Presednika Opštinske organizacije a ne delegati delegirani iz mjesne zajednice, pa ko ima naj više glasova podrške nek bude na čelu BO.

Još jednom pozdrav,
Grujo.
Idi na stranu - |listaj dalje|