fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 88917 - 24.02.2014 : Dezerter Sokolac - best (0)

Prepoznavanje pravih boraca


Boro,

čitam tvoju poruku i sve mi se čini da se ti sam sebi žališ. Ma ko će to uraditi i kada, pa i sam si svjestan da od toga nema ništa.

Hajde, molim te, sakupi ti 50 boraca koji su bili sa tobom na liniji pa otiđi pred opštinu i počni rješavati problem. Kao prvo, ti ne možeš skupiti toliko boraca jer niko od njih ne smije da progovori, uzmu majicu i upaljač kada su izbori da bi glasali za ove dezertere što ih ti opisuješ i ćute narednu godinu dana.

Isto tako je bilo i u ratu iz kojeg sam pobjegao. Najprije nam narede nam da zauzmemo neku čuku, mi to odradimo izgubimo par momaka a onda dođe naređenje da se povučemo. Da li je to vrijedilo jednog prsta, a da ne pričamo o ljudskim životima.

Mi Balkanci se samo brinemo za sebe i svoju guzu! Samo gledamo da prevarimo onoga koga možemo zajebati a za sve ostalo nas nije briga. To nam je u krvi!

Koliko je samo mladih ljudi moglo ostati i stvarati svoje porodice da su njihovi očevi i komšije išli mjesto njih na položaje. Da li je čovjek od 65 godina mogao čučati na linije mjesto svog sina, jesu li mladi momci mogli biti na radnoj obavezi mjesto ovih lopova što vam i danas siju strah.

Biće rata kažu svi, a ja ću opet pobjeći?
Idi na stranu - |listaj dalje|