fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 88833 - 21.02.2014 : Braco Banja Luka - best (0)

Ko će krivu Drinu ispraviti?


Pozdrav svima!

Eh, moj Boro, ko će krivu Drinu ispraviti! Vrijeme prolazi i sve više podriva obale - poredim to sa tvojim pisanjem u problemima boračke populacije. A da bi se sve to rešilo treba stvari vratiti na početak, početka, ko je gdje bio, koliki doprinos imao u ratu, sa kakvim imovinskim stanjem je bio pre rata, a šta sada ima - i to od najmanjeg običnog smrtnika - BORCA, pa do najvećeg tajkuna u Republici Srpskoj. E, kada se sve to fino reši onda će doći borac na svoje mjesto. Ali do toga neće nikada doći jer ko god da dođe na čelo BORS-a neće imati petlju da to uradi i uredi.

Lično mislim da su najgore prošli ljudi koji su ratovali pa na kraju izgubili i svoje ognjište, kao ja na primjer, pa onda borci koji su imali (ne)sreću da ih ništa ne okrzne pa su po prestanku rata vratili na sela i rade zemljoradnju i imaju 3-5 djece, a nemaju nikakva primanja.

I revizija je bila farsa i ušteda, zapetljali se ko pile u kučine, samo se vrte ukrug. Ja lično, poslije 3,5 godine čekanja na 2. stepenu komisiju neki dan bio, sve same žene, doktorice, specijalisti od struke, koje su se školovale dok smo mi gululi za ovu napaćenu Republiku Srpsku, i pojma nemaju gdje je koje ratište bilo, gdje koja veća frka, a i kud bi znale, zašto neko od viših oficira nije prisutan itd.

I još da napomenem da je veliki dio, možda čak polovina boračke populacije nije ni BORS-u, niti u bilo kojem udruženju. Takav je slučaj i sa mnom, ali i sa mnogim drugim koje znam, a razlog je taj što ne bih mogao da ćutim i svakom bih skresao istinu u brk. Zbog toga sam već 13 godina na biriou, i zato sam da se protesti u Banjaluci održe, mirni i da se nešto rješava, jer došlo je mnogima do grla, a to je već gadno!
Idi na stranu - |listaj dalje|