fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

forum - 88645 - 10.02.2014 : Zeljko Tomic Sokolac - best (20)

Odbi Šaronja, tekstove ne brišem!


Prije izvjesnog vremena na ovom forumu javio jedan Srbin, inače moj poznanik, sa tekstom koji je imao izvjesne pretenzije da uvrijedi jednog drugog Srbina, takođe mog poznanika.

Nakon dužeg razmišljanja, ipak sam odlučio da objavim njegov tekst, inače citat iz nekakve knjige iz psihologije.

Na taj tekst se "upecalo" par posjetilaca ovog foruma, pa su ga iz njima poznatih razloga i podržali.

Nakon toga je uslijedio odgovor i onog Srbina, koji se očigledno (po meni bez potrebe) djelimično prepoznao u tom tekstu. Njegov odgovor je bio pristojan, iznosio činjenice koje su i meni poznate - pa sam ipak odlučio da ga objavim.

Ono što je bilo očigledno jeste da je ovaj prvi, koji je sam zakuvao kašu, u ovom drugom tekstu (koji je takođe doživio izvjesnu cenzuru) dobro dobio - po brnjici.

Zbog toga je ovaj prvi Srbin, očigledno ljut na repliku, napisao najgadniji tekst koji sam do sada pročitao na ovom forumu. Svaka ti čast, "brate" Srbine, mislim da takav talent za gadosti nema ni nekakav mudžahedin. Tebi sam u životu koliko-toliko pomogao, a od tebe nisam uzeo ni "žute banke", što mi je sada posebno drago.

Revoltiran što nisam objavio njegov zadnji članak, što je moje pravo kao administratora, javio se meni sa zahtjevom - da izbrišem sve njegove tekstove koje je do sada napisao. Pošto oni inače nemaju nikakvu vrijednost, ja sam to (uprkos tome što je to protiv pravila ovog foruma) već počeo da radim, ali je to dugotrajan i komplikovan posao jer je potrebno više dana da članci potpuno "nestanu" sa foruma.

Do sada sam izbrisao 90% njegovih članaka, jer oni doista nemaju nikakvu istorijsku vrijednost.

Međutim, on je mene počeo da opsjeda, čak i da prijeti. Zbog toga sam prinuđen da svima onima koji dođu na ovu ideju, ovim putem unaprijed poručim:

Odbi Šaronja, tekstove ne brišem. Nisi trebao da se hvataš u kolo kada ne znaš da igraš!
Idi na stranu - |listaj dalje|