fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 88581 - 08.02.2014 : Patagon Olovčić Pbo - best (0)

Mara gatara


Još 2011 godine sam napisao jedan tekst koji se odnosio na tadašnje stanje u RS, Kosovu i do socijalnih nemira u Federaciji. Nije mi drago što sam sve prorekao. Kažem nije mi drago zato što jadan narod sve trpi. U RS-u je diktatura vladajuće stranke sa dodikom. na čelu, pokraše đegod šta ima. Federaciji smo svjedoci dešavanja kad se krene sa socijalnim nemirima. Tada sam rekao kako će političari da bježe, a za nas će biti kasno prekasno i to sam pogodio; Hamdija Lipovača premijer Unsko-sanskog kantona zbrisao je juče u Hrvatsku sa hrvatskim pasošem. Tako će svi da urade kad dođe 5 do 12.

Svi političari koji su trenutno na vlasti ne zaslužuju nimalo manju kaznu nego što terete Karađića ili Mladića. Ovi "naši" vrše jedan moderniji ekonomski genocid nad sopstvenim narodom. Padaju vlade po kantonima kao snoplje, a tako će i biti sa federalnom. Gotovo je svemu dođe kraj. Predvidio sam to jako davno, sada bi trebalo formirati neku prelaznu vladu iz naroda do novih izbora a prvi im je zadatak pohapsiti ovu bandu i usvojiti zakon o porijeklu imovine.

Htio sam sugerisati da sam ovo prorekao što se sada dešava još prije tri godine, ali imam i vizije kako će biti dalje. Ne smijem ih objelodaniti jer bi me moji uhvatili i proglasili anti-državnim neprijateljem, a sve znam Bog mi je svjedok šta će se i kako će se dalje odvijati situacija i u Federaciji i RS-u. Ostatak Evrope i svijet mi nije interesantan.

Puno pozdrava za Željka od starog i novog Patagona.
Idi na stranu - |listaj dalje|