fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 88541 - 06.02.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (5)

Narcisoidnost ili kompleks manje vrijednosti?


Moje mišljenje je, ako je neko radio nešto a bio srčan za svoj posao koji je obavlja, kao rukovodilac u sektoru ili u vojsci kada o tome referiše i iznosi drugima onda je to pozitivan narcisoizam kojim bi se svaki rukovodilac trebao dičiti!

Međutim moje mišljenje je da ovde nije problem u narcisoizmu, nego je problem što neki ljudi imaju "kompleks manje vrijednosti" pa ih boli kada neko više vrijedi od njih!

Dakle ako smo ovde da pišemo istinu i da saznamo istinu onda je radi te istine narcisoizam dobro doša!
Ako neko piše da je bio tamo gde je bilo teško, a svi znamo da nije bio onda je to problem za sve koji čitaju i pišu na ovoj stranici!

Na ovom sajtu neko piše da se borio na "Silosu" 24 novembra '92, da mu je žena rodila kćerku 4. decembra '92. godine, a ako se znam da je taj u to isto vrijeme, više od mjesec dana bježao ispred Vojne policije da ga ne odvedu u rov i on u svojim tekstovima potvrdio da je bježao, sve dok mu žena nije rodila!

Postavljam sebi pitanje, da li je taj mogao biti u borbi na Silosu dok bježi od policije i redovnih vojnih obaveza?

Šta je ako neko piše da je od ranjavanja ostao invalid, a svi znamo da nije bilo teško ranjen i da je glumio da ne može da hoda, zbog čega ga njegovi drugovi nisu htejli nositi, jer su shvatili da hoće da se izvuče iz borbe!

Šta je ako neko tvrdi da je bio u borbi sa nekom jedinicom, a nije pripadao toj jedinici i još usput kaže da je bio rame uz rame sa pogimulim iz te borbe?

Šta ako je neko bio ratni profiter koristeći vojne zadatke odlazeći u krađu od koje se bogatio!

To su problemi o kojim ne želim da pišem na ovom sajtu ali mogu da ih vidim i prepoznajem!

To je "kompleks manje vrijednosti", pa mu tuđi uspjeh smeta, posebno ako on sebe ne može da uključi kao učesnik tog događaja!

Ali da taj ima šta da nam piše, koji bi to tek "narcisoizam" bio!

Željko, molim te objavi ovaj moj kompletan tekst, jer se obračam samo onim koje sam prepoznao kao lažove na ovom sajtu!

Hvala!
Idi na stranu - |listaj dalje|