fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pescano_selo - 8843 - 22.04.2006 : Devojcica Florida - best (0)

Prvi poljubac


Danas sam se setila necega, verovali ili ne toliko am se zasmejala da me posle stomak zaboleo. Setila sam se mog prvog poljupca!

Priznajem u to vreme bila sam vise nego otkacena, nista strasno volela sam zivot kao i danas, ali tada su bila neka glupa sramotna vremena. Samo sto to nije uticalo na mene nisam davala nikome pardona.

Moj prvi koncert na koi sam otisla Dugmica u Sarajevu tada sam bila negde prvi srednje. Eh, pokupilo se nas pet - sest pa kosmo ko mi, tu noc ostacemo kod Jece njeni su negde isparili. li jako brzo sve se to planiralo danima. Uh malo sam odmakla od teme. Jao tip boli glava, zgodan visok a bogami i stariji najmanje par godina ako ne i vise. Ma, kao da je to bitno wow!
Kazem jednoj od drugarica vidi ga, ma daj nemas sanse, nisam se dala zbuniti.

Ja sam zaboravila da sam na koncertu e bas me briga za Bregu i ostale ladno me zaboli uvo. Jedini cilj je onaj dobar tip, ali kako sta?

Pa nema devojku ima jos nekog drugara pao mi je kamen sa srca, nekako sam se sigurnije osecala. Predlozila sam da se primaknemo do jos neznanog tipa jer tamo kao ima mesta, a tolika je guzva da nije normalno. I tako dok smo se njihali u ritmu muzike i svi pevali poznate hitove Dugmica procunjalo mi kroz glavu da bih ja mogla da kao padnem u nesvest.

Taj pad nikad necu zaboraviti, padas u nesvest i to nekome u ruke koga celo vreme snimas i ko ti se mnogo svidja. Proslo je jako mnogo godina od toga, i sad se pitam kako sam to dobro odglumila da su svi mislili da cu da zapenim u onoj guzvi. Zoran me izneo vani na svojim rukama, kroz trepavice sam videla zabrinutost na njegovom licu. Ma sve je dobro stimalo dok neka budala me nije pocela da posipa kiselom vodom.

Otvorila sam oci, a onom supku sto me posipao kiselom sve sam u sebi skamarala celu familiju.

Cvrsto me drzao za ruku, bas sam bila dete, setali smo i pricali koji crni Dugmici okrenuo me prema sebi nezno zagrlijo nasmesijo se i poljubio me. Celi svet bio je tako mali za mene ja sam letela, u tom trenutku osetila sam da sam toliko jaka. Aklecanje kolena i leptirici u stomaku, jaoo samo kada se setim. Sto je najgore znao je da sam sve odglumila, bas sam bila naivna ali isplatilo se...
Idi na stranu - |listaj dalje|