fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobrinja - 88418 - 30.01.2014 : Fejsal Dzipa Bec - best (2)

Fejsal Džipa: Korekcija tekstova


Želim da se obratim ovom forumu da bih na ovaj način ispravio osobu koja se potpisuje kao Dina. Ja se zovem Fejsal Džipa. Rođen sam 15. 02. 1966. u Sarajevu, općina centar, bio nastanjen u ocaktanumu, općina stari grad na Aneksu općina Novi grad i na Dobrinji općina Novi grad.

Za informaciju osobe koja se potpisuje kao Dina, porijeklo moga prezimena dolazi iz Hercegovine, tačnije iz drevnog Počitelja. Sarajevo je moje mjesto rođenja, isto kao i moga oca i njegovoga oca i još nekoliko koljena prije. Dakle, nismo niti iz Sandžaka, a niti iz Istočne Bosne.

Zamolio bih, ako je moguće, da se provjere tekstovi koje objavljuje osoba koja se potpisuje kao Dina. Ovom prilikom bih zamolio Dinu koja me navodno poznaje i Anđu koja isto tako spominje moje ime, da sve ono što su napisale i argumentuju. Nemam ništa protiv istine i sam sam se borio za nju. Nije korektno iznositi neistine!

Ja se ne krijem ni od koga i ni od čega, poznato je da živim u Beču, sasvim regularno sa svojim identitetom. Možda je nekada neko nekoga udario ili ubio, ali ja takvo nešto nikada nisam vidio. Možda je Dina svjedok svemu tome, pa bih je zamolio danam doslovno opiše detalje svih zločina koje navodi. Ovo se takođe odnosi i na Anđu, a i na osobu pod šifrom "Preko Bare."

Još jedna informacija za sve ove osobe koje su pisale o meni. Ja sam bio pripadnik regularne armije Bone i Hercegovine, obavljao sam funkciju Komandira voda Vojne policije.

Sa poštovanjem i u nadi da će dotične odobe argumentovati svoje izjave. Pozdrav od slobodnog građanina Evrope koga niko ne hapsi.
Idi na stranu - |listaj dalje|