fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pescano_selo - 8840 - 21.04.2006 : Devojcica Florida - best (0)

Šta muškarci misle


Svi mi znamo da su žene daleko otvorenije za komunikaciju od muškaraca. To je prosta činjenica proizasla iz različito struktuiranog mozga i hormona koji nas preplavljaju svakog časa. Ali šta je to što se krije iza njegove toliko kul i odmorene fasade? I da li krije nešto zbog vaše ili njegove dobrobiti?

E pa, drage moje odložite kafu i zgrabite parče papira i olovku, jer će vam upravo sada biti razotkrivene njegove tajne, koje vam on lično nikako neće reći, a ako i kaže to se bar neće desiti u početku veze.

Skrivene slabosti

Ispod bezbrizne, sigurne macho fasade, on je zapravo nervozan po pitanju ljubavi, sastanka, odnosa i svih onih konplikacija koje se ticu zena. ON se boji... Ali to je toliko normalno!

Junačenje

Svi mi želimo da se prikažemo u najlepšem svetlu, pogotovo u početnoj fazi veze. Zbog toga će on možda pokušati da prikrije stomačić. A ako ste mislile da je visok, zgodan i onako više kao grčki bog..? A lik se pojavi na sastanku kao mali Golum obrastao dlakom? Kako god da izgleda, pokušaće da vas impresionira. Ne znam ni zašto ni kako, ali ženama (i devojkama) se generalno dešava da muskarci na prvom ili prvim sastancima slučajno odvale naslon od stolice, zaljuljaju sto od mermera ili ovlaš podignu automobil. "Nisam ni svestan da sam jak. "Djavola, nisi svestan... samo se praviš vazan!"

Ali tu rečenicu nikad nemojte reći.

Loše navike

 • On kopa nos kad misli da ga niko ne vidi.
 • Nije oprao ruke posle korišćenja toaleta.
 • Stan mu je escencija haos.
 • Puši i smrdi kao dimnjak na fabrici tutkala.

  Odnosi

  Uprkos njegovim protestima, jasno vam je da još uvek pati za devojkom koja ga je poslednja otkacila.

  Pitanje kraijere

  I... na kraju je ispalo da on baš i nije jedan od najboljih plaćenih plastičnih hirurga u gradu. Ali, neko mora da naplaćuje i parkiranje. Pa i to je posao!
 • Idi na stranu - |listaj dalje|