fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 88173 - 15.01.2014 : Milena Zoranović Brčko - best (0)

Pravo na zdravstveno osiguranje


Da li postoji odgovor ili rješenje za ljude iznad 65 godina, koji nemaju zdravstveno osiguranje? Moji roditelji su zemljoradnici, ne obrađuju zemju i nemju prihoda. Tata ima boračku naknadu za 3. kategoriju borca, međutim ta naknada bi sad trebala da bude mjesečna tarifa da je tako nazovem za zdravstveno osiguranje. Ne mogu da vjerujem da oni moraju sami sebi uplaćivati!, Je li to privatno zdravstveno osiguranje ili...

Kako da riješe svoj status? Oni pripadu opštini Donji Žabar i kod njih su dobili odgovor da imaju zemlju? Oni su stari i ne mogu da obrađuju zemlju koja je i daleko, Žalosno je to što su oni poniženi, ako nemaju tih 50 KM ne mogu da ovjere knjižicu nego idu kod privatnih doktora u Brčko, sada, kada su stari bespooćni i ne mogu više da rade!

Što se mene tiče, neka im država uzme svu zemlju i neka mojim roditeljima da osiguranje i penziju ako od toga imaju koristi! Voljela bi da mi odgovorita ili me uputite kako da riješim njihov problem. I to ne samo njihov nego svih ljudi sa naselja Dujkovača koji su kao moji roditeli u istom statusu!

Pozdrav!

Neka prevedu zemlju na tebe!
Idi na stranu - |listaj dalje|