fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 87965 - 04.01.2014 : Filip Lazarov Bosna - best (1)

Zašto nas mrze Hrvati i muslimani?


Evo mene, jedno subotnje veče nakon četiri sata, razmišljam i još uvijek ne mogu da shvatim zašto nas Hrvati i muslimani toliko mrze? Zašto nas Hrvati mrze toliko da nas hoće sve pobiti?

Evo, da pogledamo što su sve Srbi, osim slobode, donijeli Hrvatima i muslimanima u takozvanoj Hrvatskoj i takozvanoj Bosni.

Logore, majci odnosili dijete, klali oca ispred dijetinjih očiju, ali one gadosti na Miljevačkom platou, u Medačkom džepu, nema premca ni u knjigama o ustašama iz filma koje sam gledao i vidio. Toj svireposti nema kraja! A zašto? Što smo mi to njima uradili?

Još su mi manji muslimani? Mali da ne mogu bit manji! Ipak, da napomenem ne baš svi! Šta su im Srbi uradili da imaju pravo da ubijaju ljude u Sarajevu, između ostalog oficire bivše JNA pod optužbom da su snajperisti? A da vam je JNA htjela nešto uraditi, prošli bi kao bosi po trnju!

Ja sam došao kući kao podoficir JNA, specijalac za otkrivanje terorista i antikomunističke propagande. Za mene je SDS bio protivnička stranka. U isto vreme sam ubacio mog brata Sandija u SDS na Ilidži da bih znao šta oni tamo rade. U mene je onaj šupak, kako se zove onaj Jevrej sa Ilidže, uperio pištolj, dugu devetku k'o fol neka veza sa Arkanom. Umro je tako što se napucao kokainom.

Treće, nismo mi još mrtvi, doći ćemo kad tad na to. Ne znam za vas, ali ja imam sportvenja i doći ću na moje imanje kad tad. Doći ćemo na očevinu našu i djedovu zemlju...

Pozdrav od Filipa na svojoj zemlji!
Idi na stranu - |listaj dalje|