fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

skola - 87961 - 04.01.2014 : Sokolac Sokolac - best (0)

Odgovor za Osnovnu školu Sokolac


Toliko ste proizvoljni u svojim tvrdnjama, toliko raspolažete sa rekla-kazala i poluistinama, da bi trebali da se zastidite svojih riječi.

Ali papir trpi sve. Čime to dokazujete, osim što ste napisali i što navedenim djevojkama dodjeljujete epitete super studenti, najviši prosjek i najviše bodova. Te djevojke imaju svoj prosjek ocjena, za koji su dobile propisane bodove. A da su imale najviši broj bodova, bile bi primljenje.

Vaš problem je u tome, što ne znate da postoji sve crno na bijelo, svaki zapisnik u kojima su svi odgovori svih kandidata, kako na pismenom dijelu, tako i na usmenom dijelu ispita. Svaki kandidat je provjerio svoje odgovore i bodovanje, pismene i usmene, dobio na uvid bodovnu listu i naravno imao je pravo da se žali na bodovnu listu, Školskom odboru. Školski odbor, postavljen je od predstavnika opštine, građana i škole. Većina članova Školskog odbora, po političkoj liniji je SDS-ova. Oni su potvrdili listu komisije i primljeni su najbolji kandidati, koji su imali više bodova od navedenih djevojaka. Sva dokumentacija je javna i uvijek se može provjeriti, da je prijem vršen u skladu s Pravilnikom. U toj dokumentaciji se može provjeriti, koji prosjek su imale navedene djevojke, kakvi su bili studenti, ko je i po kojim kriterijima dobio bodove, bodovna lista, odluka Školskog odbora, dakle sve što je vezano za prijem.

Neprimjerno je da pričate napamet, ono što vama odgovara, da pričate na ljude bez osnova i argumenata, sa skrivenim ciljevima i namjerama. Ili samo zato što vam neko odgovara ili ne odgovoara, što nekoga simpatišete ili ne simpatišete ili iz drugim vama poznatih razloga.

Da li ste vi vidjeli dokumentaciju vezanu za prijem? Tvrdim da niste. Da ste je vidjeli, ne bi ste tako napisali "Sokolac je malo mjesto i što se sve zna" i "znamo ko je imao pitanja". Navodite množinu. Znači ne pišete u svoje ime.

Nagađate i da ne kažem grubu riječ. Mislite da vam se neko pravda, na vaše tlapnje. Niste vrijedni ni ovih riječi, jer ste nečasni.
Idi na stranu - |listaj dalje|