fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

skola - 87929 - 02.01.2014 : Rade Simić Sokolac - best (0)

O poštenju i pravilniku u OŠ Sokolac


To koliko vi poštujete pravilnik Sokolac se vidjelo ljetos kada ste na konkursu pokrali dvije djevojke, super studente, Tanju Ujić i Jelenu Šalipur, koje su imale najviši prosjek i najviše bodova, ali im to nije bilo dovoljno pored vašeg, kako kažeš, poštenja pa su otpale pošto su "pošteni" postali pronalazači talenata i ono što profesori na univezitetu nisu uspjeli da utvrde za 4 do 5 godina studija. Vi super-talente otkrivate za 45 minuta, naravno kad mu date pitanja.

Problem je u tome što je Sokolac malo mjesto i što se sve zna. Znamo ko je imao pitanja i od ovog konkursa jer ste providni. Nemoj da pomisliš da nam je žao što je primljena ova cura iz Čajniča, naprotiv drago nam je posle saznanja kome ste namještali.

O Dragici Malović neću komentarisati pošto je smiješno da predsjednik komisije ocjenjuje kandidate iz pitanja kojima ni riječi (komutativnost i asocijativnost) ne zna da izgovori, ponavlja tri puta i odustaje iako je profesor engleskog i daje im 0 bodova. Tu nulu je trebala dati sebi za karakter.

A tebi da odgovorim još , da iz tebi poznatih razloga mi se tom vašem poslu nismo ni nadali niti se nadamo dok se ne promijeni lopovski sistem, opštepoznat, u kome se najbolje snalaze ljudi kojima stranka završi fakultet, nađe posao, iako nisi mogla da položiš ni prijemni za gimnaziju, a sad ti nekog učiš.

Nemojte se brinuti za nas. Mi živimo od svog rada, hvala dragom bogu ne oskudijevamo ni u čemu, niti smo upšte za nekog sažaljenja. Svoje probleme rješavamo sami. Živimo 12 godina složno boreći se kroz težak život i ne kukamo, mi smo otporni. Na dobro nismo ni navikli a vama će brzih dana biti neobično.
Idi na stranu - |listaj dalje|