fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pescano_selo - 8759 - 21.04.2006 : Devojcica Florida - best (0)

Da li je tvrdoglavost vrlina ili mana


Ako mene pitate, tvrdoglavost moze biti i vrlina i mana. Zavisi iz kog ugla sagledavate situaciju u kojoj se nalazite. Ako se ja pitam tvrdoglavost je jedna od mojih glavnih vrlina koja, me moram priznati nije uvek dovodila do glavnog cilja. Cesce se desavalo da sam tu svoju vrlinu na neko vreme morala da ostavim po strani i sebi prikacim onu rezervnu osobinu, poznatu kao "devojcica koja trepce". Barem za neko vreme, dok se situacija nebi stisala, a onda bi se naravno pokrila starim vrlinama. Sve u svemu, treba znati u kojim situacijama se kako postaviti i koje rezervne varijante koristiti.
Onaj koji kaze da bi voleo pored sebe da ima pametnu devojku, ustvari misli da bi pored sebe zeleo devojku koja vrlo dobro zna kada treba da prestane sa iznosenjem svog misljenja na datu temu i jednostavno konstatuje da je normalno ON u pravu i sasvim ispravno razmisljanje.
Zapamtila sam sta mi je jedna starija zena rekla. Celi zivot njen muz sta treba da radi i kako. Svaki put klimnula bi glavom i rekla. "Da naravno" - i svaki put bi uradila po svom. . .
I ne zaboravite da vezbate treptanje okicama ispred ogledala. Ponekad zatreba!
Idi na stranu - |listaj dalje|