fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

montevideo - 87571 - 09.12.2013 : Slobodanka Trifunović Jagodina - best (6)

Sergej Trifunović


Poštovani,
Nadam se da će neko od Vas ovo proučiti i postupiti po pravilima istine.

Ja sam majka Sergeja Trifunovića, rodom iz Mostara, a i njega sam rodila u Mostaru. Potekla iz srpske porodice. Moga djeda i dva strica i mojih Ivkovića u jamu su bacile ustaše 41. godine. Ukupno njih dvadesetoro!

Pitam se, da li je moguće da potomak takve porodice može biti blizak "ratnom zločincu" odnosno Divjaku, čija se krivica, kako sam čula nije ni dokazala. Da li vi mislite da je Sergej znao i čuo uopšte za tog Divjaka do te proklete majice. Garantujerm da u Srbiji do tada 98% ljudi nije znalo ko je Divjak. Izvinite, ali, da li vi uopšte razmišljate glavom? Moj suprug, a Sergejev otac je toliko učinio za Srbe u Hercegovini u toku rata, kako rijetko ko iz Srbije je učinio. Raspitajte se o Tomi Trifunoviću i njegovom učešću u pomoći Srbima u ovom ratu. Neka vam je na čast svaka loša riječ o mom sinu i pljuvanju po njemu. Ja sam vjernik, a moja, poštena suza, kao i drugih poštenih ljudi, je mnogo teška. Neka vam je Gospod na pomoći, ali ljude koji toliko, bez ikakvog osnova mrze treba žaliti i moliti se za njih. Evo, ja ću se moliti za vas.

Boba

RE: Sergej TrifunovićPoštovana gospođo,

Vašeg sina, Sergeja Trifunovića, sam nekada jako cijenio kao glumca i čovjeka, isto kao i Đorđa Balaševića i Dragana Bjelogrlića koje danas prezirem i apsolutno bojkotujem njihovo djelo.

Duboko poštujem Vašu porodici i hvala Vam što ste sa nama podjelili istoriju svojih predaka jer sam jako dirnut sa tim što sam saznao od Vas.

Međutim, postupak Vašeg sina nikako ne opravdavam i ne mogu da se sa Vama složim da je to Vaš sin uradio iz neznaja. Uostalom, nositi majicu sa likom čovjeka koji je uhapšen u Beču pod optužbom da je ratni zločinac od strane države čiji ste Vi državljanin ipak nešto govori. To što se Sergej usprotivio potezu koji je uradila Srbija, zemlja u kojoj je rođen, neka mu bude na čast.

Svim čitaocima ovog foruma je jako dobro poznato da je Vojni sud JNA, još prije početka rata u Bosni, osudio Jovu Divjaka za prodaju oružija Hrvatima u Kiseljaku još prije nego što je rat u Bosni i počeo. Među nama ima i svjedoka koji mogu da potvrde da je Jovo Divjak komandovao jedinicama, čak i prisustvovao mučenju zarobljenih srpskih vojnika. Činjenica da za svoja zlodjela nije odležao ni jednog dana zatvora me nimalo ne iznenađuje jer nad Srbima su svi zločini opravdani i mnogi naši dušmani su prošli nekažnjeno. Ipak, to ne znači da nisu krivi i da ih gore u Carstvu Nebeskom ne čeka zaslužena kazna.
Idi na stranu - |listaj dalje|