fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_danas - 87173 - 03.11.2013 : Feniks RS - best (1)

Dok Srbi spavaju


Informacija da predstavnici SDA na čelu sa Bakirom Izetbegovićem planiraju da u BiH nasele oko 500. 000 doseljentka iz arapskih zemalja a koju je prije dva dana objavio Milorad Dodik je potpuno tačna i provjerena a konačno i javno objavljena.

Nakon objave ove vrlo bitne i važne informacije predstavnici PDP-a i SDS-a, umijesto iznošenja nekog pametnog rješenja o sprječavanju jedne tako opasne prijetnje za budučnost srpskog i svih drugih naroda na ovim prostorima koji nisu islamske vjeroispovjesti, isti su ovu informaciju radi ubiranja svojih političkih poena napravili prvoaprilskom šalom i tako pokazali brigu o budućnosti svog naroda.

Ako tako planiraju da vode brigu nakon ubjedljive najave o preuzimanju vlasti na predstojećim izborima onda nisu ništa bolji od ovih sadašnjih i to govori da im je jedina briga vlast a ne narod a ovakvim ponašanjem pokazuju svoju neozbiljnost i ponovo se vračaju na politički put kojim su i prije išli i zbog čega su tako ubjedljivo pretrpjeli izborni poraz i bili skinuti sa vlasti.

Pouzdano se može potvrditi da več nekoliko godina unazad Arapi preko pojedinaca iz Federacije i agencija za nekretnine kupuju neprodate srpske parcele koje se nalaze na periferijama gradova a koje u cjelini zauzimaju površinu od 10 dunuma i više.

Zanimljivo je da se na ove parcele još uvijek niko ne naseljava ali je potražnja sve veća. U tekućoj godini većina lica koja su prodala svoje parcele u Federaciji pomenula su da su prodaju izvršili posredstvom lica iz Federacije a kupci su bili neki Arapi.

Ukoliko u bodućnosti dođe do izmjene izbornog zakona po predlozima stranaka iz Federacije na miran i demokratski način izborima će izboriti svoj san.
Idi na stranu - |listaj dalje|