fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sokolje - 87146 - 28.10.2013 : Almir Sokolje - best (3)

Šta je istina a šta laž?


Ovo po meni su samo prepucavanja. Neko priča ovako neko onako, svako sa svoje strane gledišta. Sami pričate sve, kao da sa Sokolja napadnemo na vojnu silu i to u kasarni Rajlovac i to sa 150 pušaka koje nam je dala JNA.
Ko pogodi taj tenk, odakle i zašto? Bio je to jedan mladić koji tada nije bio ni punoljetan, a imao je više razloga da se popne na jednu kuću sa koje je pogodio taj tenk.

A i u tim granatiranjima ja znam kada smo osvanuli i izašli iz podruma nije bilo kuće da nije pogođena, neka manje a neka više dok su neke i izgorjele.

Prva žrtva je bila jedna stara nana koja se prezivala Kulovac. Poginula je u tom prvom granatiranju i to od prvih granata koje su ispaljene.

Pričate protiv Krajišnika, a i dalje glasate za te iste koji i dalje nameću mržnju i kuhaju na nacionalnoj osnovi. Oni se bogate dok se vi borite da preživite dan za dan, dok oni kradu milione od vas.

Isto je i kod nas, sada bacaju prašinu u oči i I blate Srbe da bi se glasalo za iste koji su počeli od početka rata da kradu I sad jer narod glupi glasa za njih a oni nas uništiše dok nas oni I dalje kradu i zavađaju.

I Jos ja nisam cuo da poginu ni jedan Izetbegović, Krajišnik, Silajdžić, Karadžić itd. Svi oni hodaju kao da su preparirani I žive po 100 godina...
Idi na stranu - |listaj dalje|