fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 86999 - 14.10.2013 : Filip Lazarov Krajina - best (0)

Da li smo mi Srbi glupi ili kukavice?


Braćo!

Da me moj ujak čuje psovao bi mi sve sve odreda, ali baš mi je on rekao da će Krajina pasti još kada o tome nije bilo ni riječi. Zašto onda ja opet o tome pišem? Pa, ne znam ni sam, rane još nisu zarasle, ili bolje rečeno još bole, a koliko vidim to će tako zauvjek da bude...

Još uvijek u knjigama tražim odgovor zašto je Krajina pala. Možda sam ja glup čovjek pa neke stvari ne razumijem, a možda nisam pogodan da to istražujem. Ipak, imam travo da tražim odgovor na ovo pitanje jer majka mi je iz Krajine, Srpkinja iz Benkovca.

Kada je sve krenulo bilo je kao 200.000 vojnika i još tome dodaj policije i domobrana, sve zajedno 220.000 naoružanih glava na 30.000 razoružanih vojnika SK jer su tada ti tada KFOR ili kako su se zvali čuvali srpsko teško naoružanje. Onda se cijela Hrvatska diže na noge jer se ide na Krajinu! Šta rade Srbi? Ništa! Ćto se ne diže Krajina i Srbija? Što se ne uzimaju tenkovi i artiljerija od UNPROFOR-a, sutra se vodi boj koji je veći od Kososkog boja i niko ništa, izdajnici jedva čekaju da se predaju, cijeli korpus u Petrinji... Misle da će ih Milošević nagraditi... Za uzvrat narod pati i doživljava svoje najtužnije dane u historiji dugoj 700 godina, da ih Hrvati, gubitnici u svim ratovima, iz Siska gađaju kamenjem i u tom ludilu ubijaju i decu.

Neka to smo mi Srbi i dočekali i zaslužili... Koji nas je vrag gonio da tamo idemo? Uvek smo znali da nas Hrvati ne vole i šta smo tamo tražili?
Idi na stranu - |listaj dalje|