fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bihac - 86647 - 10.09.2013 : Pecijalac Momčilo Rs - best (0)

Bihać i pare


Tačna je informacija o tome da su pare bile u pitanju. Razgovor izmedju Alije i Dudakovića je snimljen i traku su preuzeli Frenkijevi pripadnici. Mi smo pratili kompletan sistem veze, i uprkos tome što su radili skremblovano tj. sa zaštitom modulacije tj. glasa. Oni nisu bili ni svjesni da smo kod jednog njihovog pripadnika, koji je ubijen, našli stanicu sa skremblerom i prebacili je u jenu mobilnu, tako da smo mogli pratiti cijeli opseg gdje se pojave. Najbolje informacije su dolazile od žena koje su koristile bežične telefone kao i pojedinci koji su koristili satelitske telefone. Posebno je bilo interesantno slušati mobilne telefone sa područja Hrvatske.

Da ne dužim o tome, da pređem na razgovor. Alija je pitao Dudakovića kakvo je stanje, i dobija odgovor da je situacija jako loša jer im ponestaje municije. Alija mu na to odgovara da se strpi 24 sata dok ne stignu pare. Dudaković odgovara da je toliko loše stanje sa municijom da koriste pola pola, manevarsku i bojevu.

Vrlo je interesantno šta se desilo nakon 24 sata! Specijalna brigada police Republike Srpske dobija naredbu da uvede studentski i radnički bataljon u liniju i da se pakuju i vrate nazad u bazu.

Ovo se desilo pred Novu godinu, a za Staru novu godinu (onu našu), u razlici od manje od 20 dana komplena linija pada i naši se povlače skoro do Petrovca.
Idi na stranu - |listaj dalje|