fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 86645 - 10.09.2013 : FOČA - best (1)

O događajima na Treskavici


Halo Mičiću,

ti pišeš da su ti neki muslimani rekli da su gore neki uhvaćeni, što ne kažeš: ko ti je rekao i ko je živ. Ja znam za Dedovića iz Štovića. Kažeš bio si negdje u zasjedi u nekoj šumi a pišeš o ovome i tražiš neke odgovore koi veze nemaju sa životom. Odakle muslimanski vojnik zna:koliko je izginulo momaka , koliko je borba trajala. Ne vidim što bi to nekoga ko je bio u "zasjedi u nekoj šumi" interesovalo.

Zis je pokušao dati neke odgovore o događaju gore, mada mi je to nešto šturo. Moje prepisivanje sa Zisom je bilo fer jer sam pokušao da pronađem ovog vojnika. ZIS možda nije bio gore ali je moguće da je od nekoga saznao neke informacije koje je pokušao nama prenjeti. On se izvinio svima koje je ova priča potresla.

Lidija pozdrav tebi i tvoim kćerkama i želim vam sve najbolje. Nemoj da se nervirate jer i ovdje svako doda nešto, jer njega srce ne boli kao vašu porodicu. Ti bar znaš ko je tvog supruga poznao i po čemu. Zis je čuo za vojnika kome je glava odvojena, možda i znaš o kome je rječ. Zis ako pođeš gore javi idem i ja sa vama gore.
Idi na stranu - |listaj dalje|