fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vojnicko_groblje - 86605 - 02.09.2013 : Zeljko Tomic Sokolac - best (21)

Sram ih bilo što se stide oca!


Već nekoliko puta, doduše pomalo stidljivo i preko posrednika, dobijam zahtjev od sinova poginulih boraca VRS, koji se nalaze u Virtualnom groblju - da njihove stranice uklonim.

Od svih njih, najuporniji je bio jedan posjetilac koji se potpisivao kao "Makar Čudra", a koji mi je u više navrata putem email-a slao zahtjev ove vrste. Ja mu, naravno, nikada nisam odgovorio jer u principu ne odgovaram osobama koje se ne potpisuju pseudonimima. Međutim, ovaj lik je bio toliko uporan da je čak uspio da pronađe gdje živim i radim, a potom je preko svog rođaka pokušao da me kontaktira pa sam tako i saznao o čijem se sinu (čitaj jadniku) radi. Moj odgovor je bio sasvim jasan:

  • "Ne postoji zakon koji mi zabranjuje da fotografišem spomenike, koji se nalaze na javnim površinama a zbog poštovanja prema poginulom srpskom borcu čija žrtva ne smije da se zaboravi nemam ni želje ni volje da ti izađem u susret!"


    Bješe mi jedino žao što me taj kreten, koji se stidi svoga oca, nije kontaktirao lično, sa svojim punim imenom i prezimenom! U tom slučaju bih njegov zahtjev objavio na ovom portalu i podigao takvu gužvu da bi sve sarajevske novine pisale o njemu. Tako bi, zahvaljujući meni, ostvario kontra-efekat, tj. od vrlo malo dobio jako puno publiciteta i onda bi morao da se pravda svojim muslimanskim gazdama kod kojih naporno radi za bijednu platu.

    Jedna od Božjih zapovjesti, čini mi se peta, kaže da svaki čovjek treba da poštuje svoga oca i svoju majku kako bi imao dug život na Zemlji koju je Bog stvorio. Za sve one koji se ne pridržavaju ovog pravila mogu samo reći da se drže dalje jer bih vrlo lako mogao da postanem njihova noćna mora.

    Sa vjerom u Boga, i da buduće generacije budu malo bolje od nas!
  • Idi na stranu - |listaj dalje|