fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sudjenja - 86571 - 29.08.2013 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (30)

Nema pravde u BiH


Da nema pravde u BiH pokazuje i ova zvjezdica koja stoji kao ocjena mog teksta! Budite realni jednom u životu! Nisam ja protiv da se kazne zločinci, ali sam više nego siguran da Sarić Goran - Sara nije zločinac. To je jedan častan i pošten čovjek, kako prije rata tako i u toku samog rata. Izgleda da mu je neko napakovao zločine.

Kako to da u Sarajevu niko ne odgovara za zločn nad čovječnosti? Izgleda da to može tako jer oni nisu Srbi!

Činjenica je da su u Sarajevu postojali razni zatvori, od državnog do privatnog, iz kojih monogi Srbi nikad više nisu vidili svjetlo dana, jer su završili pod zemljom, u rijekama, na smetljištu, u jamama, nekima su tijela spaljivana u konterjnerima za smeće itd. Sarajevo nije jedini grad u BiH koji je na taj način očišćen od Srba!

Za ta zla koja su počinili pripadnici jazjarene vojske pod Izmetbegovićevom kontrolom niko nije osuđen pa čaki nije pozvan ni na odgovornost. Velika se opstrukcija vodi u BiH pravosuđu za zločine nad Srbima. Čelo i ćelavci poput njega su javno ubijali Srbe na oči svih sarajajlija, a nakon rata su zločinci za interese te iste države politčki podržani i finansijski dobro stajali uz veliku podršku njihove SDA. Svi koji su oblobođeni odgovornost za zločine nad ubijenim Srbima u BiH, dočekivani su kao nacionalni heroji od strane muslimana.

Klikajte još puno na jednu zvjezdicu da ocjenite moj tekst sa jedinicom jer znam da tako mislite! Ne smeta to meni, nemojte da se brinete!
Idi na stranu - |listaj dalje|