fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vatikan - 86455 - 21.08.2013 : Vuk Gradinski Bismarck, N.D. - best (0)

CIA i BND lome Srpsku pravoslavnu crkvu


dr Veljko Đurić Mišina, Tomislav Kresović

Plan Vatikana i tajnih službi - kompromitovati i pocijepati Srpsku Pravoslavnu Crkvu do 2014. godine

Vladari "iz sjenke", to jest pripadnici vatikanske diplomatije i njemačke obaveštajne službe (BND), posredstvom pripadnika bivše jugoslovenske i republičkih Uprava državne bezbjednosti (Udba) i mondijalitičkih političara u Srbiji i Srpskoj, dobili su zadatak da uruše, kompromituju i pocijepaju Srpsku Pravoslavnu Crkvu. Taj proces je odavno vidljiv na sceni a u narednih godinu dana treba da se u dobroj mjeri okonča.

Hrvatska tajna služba deluje u sadejstvu sa tajnom službom Vatikana u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Vojvodini i Raškoj oblasti na pritisku na Srpsku Pravoslavnu Crkvu kroz programe kakvi su "deklaracija Vojvodine", "Dekleracija za Sandžak", ili razaranju uticaja Srpske Pravoslavne Crkve na Kosovu i Metohiji kroz sporazum vlade Srbije, takozvanog Kosova i Evropske unije.

Planovi su uvezani sa globalnim interesima CIA i BND da, preko svojih filijala u Hrvatskoj, penzionerima i otpadnicima bivše UDBE i SDB Srbije, Srpske i Crne Gore, postignu efekat slabljenja uticaja Srpske Pravoslavne Crkve i Sinoda na događaje koji slijede u narednih godinu dana.

CIA sve više uvlači na srpski prostor preko masonskih loža mormone, sajentologe i razne sekte koje sve više djeluju u strukturama moći i vlasti. Značajan broj političara u državnom vrhu Srbije, Srpske i Crne Gore su u masonskim ložama britanske provenijencije i sektama koje kontrolišu tajne službe, pre svega CIA, BND i vatikanska tajna služba i vaskrsli "Opus dei". Srpska Pravoslavna Crkva je smetnja geopolitičkim namjerama CIA i BND u slabljenju i obezglavnjenju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a iznad svega da stvori otpor i mržnju prema Crkvi u Srbiji, naročito u mondijalističkom i antisrpskom Beogradu.

Žuta štampa pod okriljem političara protiv Srpske Pravoslavne Crkve

Metode perfidnog djelovanja tajnih službi usmjerenih na slabljenje Srpske Pravoslavne Crkve i Sinoda vezane su za "afere", dezinformacije i plasiranje preko "žute štampe" raznih oblika devijacija u Crkvi, kako bi se stvorila "čistka" među arhijerejima i, iznad svega, kako bi se Crkva bavila "samo sobom" uz pritisak javnosti i političkih i državnih struktura u srpskim zemljama. Plan je da se sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske, Južne Srbije, Raške oblasti i Vojvodine eliminiše jedan broj arhijereja i tako dokaže da je Srpska Pravoslavna Crkva "inficirana" korupcijom i bludom gore nego Vatikan. Za te prljave poslove angažovani su njemački beogradski dnevnik "Blic" ali i bivši i sadašnji pripadnici službi bezbjednosti. Biši pripadnici Udbe su najzagriženiji i najostrašćeniji na tom poslu jer su decenijama drilovani protiv Srpske Pravoslavne Crkve i Srpstva uopšte.

Vatikan je dao "zeleno svjetlo" vlasti Hašima Tačija da na teritoriji kojom gospodari na posebne načine dezavuiše Srpsku Pravoslavnu Crkvu. Istovremeno, unutar Srbije Vatikan ima podršku za dodatni udar posredstvom nekolicine ekumenistički nastrojenih sveštenoslužitelja pripadnika više jerarhije, koji jačaju svoje feudalističke pozicije a slabe ugled i društvenu moć Srpske Pravoslavne Crkve u cjelini.

Vatikanski plan "1914"

Vatikanski plan da 2014. godinu proglasi za svoju i slabljenje pravoslavlja u Evropi vezana je za 100 godina od Prvog svjetskog rata. Nije ni čudo što CIA i Vatikan uspješno rade na aferama u pravoslavnim crkvama u Grčkoj, Kipru, Bugarskoj i Rumuniji.

Vatikan će učiniti sve da do sredine 2014. godine i Srpsku Pravoslavnu Crkvu dodatno oslabi i učini zavisnom od političkih i državnih struktura u Srpskoj, Crnoj Gori i Srbiji (Vojvodina i Raška). Sve se čini da Srpska Pravoslavna Crkva bude što više opterećena aferama i krupcijom kao i pritiskom političara i tako sve slabija i da "savije rep" pred političkom oligarhijom mondijalističkog i masonsko-sektaškog tipa. To će ići na šiptarsku vodenicu. Sporazumom između Dačića i Tačija i Evropske unije položaj Srpske Pravoslavne Crkve u naredih godinu dana biće veoma problematičan sa stanovišta crkvene imovine, funkcionisanja manastira i pritiska Prištine da ona "brine" o manastirima kao dijelu kulturne baštine "Republike Kosova". Shodno tome, već je krenulo sa raznim misionarima Vatikana po Kosovu i Metohiji na jačanju franjevačke strukture.

Istorija nas je naučila da najpre oni idu da pripreme teren, a potom dolaze jezuiti!
Idi na stranu - |listaj dalje|