fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sokolje - 86259 - 05.08.2013 : Feniks Republika Srpska - best (0)

Za Slobodana (ko je kršio pravila ratovanja)


Moj dragi Slobodane, svi oni koji su muški učestvovali u prošlom ratu znaju pravu istinu. Dejstva snajperista sa Sokolja koja su vršili pripadnici tzv. armije BiH jasno su pokazala cilj njihovog ratovanja a to je bilo uništiti sve što je srpske nacionalnosti. Pa su tako izvršavali svoj cilj ubijajuči nedužne civile koji su bili primorani da se iz okolnih okupiranih mijesta povuku u kasarnu Rajlovac gdje im je bio obezbjeđen smještaj i hrana. U kasarni su se nalazili civili tj. dijeca od par mjeseci pa do veoma starih i iznemoglih osoba.

Snajperi su uvijek bili spremni za svoje dejstvo u vrijeme obroka kada su pomenuti odlazili na obrok u kuhinju pred kojom je večina i stradala. Vjerovatno su svojim odlaskom u kuhinju "ugrožavali" neprijateljsku liniju iznad kasarne pa su "hrabri" pripadnici armije BiH bili primorani da djeluju po nenaoružanoj "neprijateljskoj sili".

Međutim izgleda da su sve te civilne žrtve bile uzaludne, jer danas te žrtve niko ne pominje a ko da ih i pominje kada oni koji danas sjede u stolicama iz kojih bi trebali da postave to pitanje i neznaju šta je rat a pogotovo za dešavanja u njemu.

Ti koji sada sjede u pomenutim stolicama vjerovatno su bili zauzeti oko podjele humanitarne pomoći, nekog šverca ili su pobjegli na fakultete u Srbiju dok si ti i tebi slični dolazili da brane njihovo ognjište i poturali svoje glave umijesto njih. Iz navedenog razloga ste i vi i mi danas zaboravljeni jer sve što bi se neko više sječao i priznavao prave borce sve više bi bilo pitanja o njihovoj prošlosti i sramoti.

Veliki pozdrav za Slobodana i sve njegove zemljake koji su dali svoj značajan doprinos u odbrani svoje brače sa ove obale Drine.
Idi na stranu - |listaj dalje|