fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 86031 - 22.07.2013 : Novica Bogdan Futog - best (0)

Odgovor Igoru Ivanovu


Dragi Igore,

mislim da te u mom tekstu nijednom recju nisam ni uvredio ni napao, niti šta ružno rekao. Da se razumemo, i ja sam do 08. 12. 1991. godine živeo u Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, koji je u to vreme imao između 100 i 150 hiljada Srba, a sada ne znam koliko ih je ostalo.

Nakon 8. decembra '91. godine sam se preko Austrije vratio u svoj rodni kraj Derventu, pa ako budeš išao za Prnjavor navrati. Ljudima u Derventi i na samo spominjanje Rijeke se diže kosa na glavi, opet zbog zločina koji su počinjeni od strane tih istih Riječana.

Sve to što se događalo tvojoj porodici, i ja sebe vidim tu, jer su se i meni događale iste stvari: otpuštanje roditelja sa posla, palenje kola, bacanje bombi pred kuću, pisanje grafita po kući.

Moj brat je zarobljen septembra '91. godine u Varaždinu, ali su ga pustili kao redovne vojnike i on se vratio u Derventu gde je učestovao kao pripadnik VRS u ratu od marta '92 pa sve do potpisivanja Dejtonskog sporazuma. Dva puna je ranjava, invalid je u desnu ruku i nosilac Ordena zasluga za narod.

Ja sam bio pripadnik Vojne policije i vojnik po ugovoru od 11. 01. 1992. godine u Novosadskom korpusu, i kao takav sam prošao sva ratišta od Baranje, Istočne Slavonije, Kninskog, Bihaćkog, Istočno-bosanskog tačnije Bratunac-Srebrenica, a na kraju u 98-99 sam bio i na Kosovo i Metohija.

Mislim da nema potreba da više pišem, potražiću te na Fejsbuku pa ćemo se čuti.

Pozdrav, Novica
Idi na stranu - |listaj dalje|