fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

srebrenica - 85882 - 12.07.2013 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (1)

(Ne)kome ne odgovara istina o Srebrenici (2)


Budući da Srbima samo istina može skinuti omču zvanu Srebrenica, nije jasno: kome to u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori i prisutnim vojnim snagama ne odgovara da se ona sazna? U svakom slučaju neko se krije iza nevladinih organizacija. Kada je 16. maja 2005. na Pravnom fakultetu u Beogradu održan skup posvećen istini o Srebrenici na kojem su govorili Milivoje Ivanović, Dragoslav Ognjanović, Ljiljana Bulatović i prof. dr Radovan Radinović (general-potpukovnik u penziji), u prostorije Fakulteta prodrli su predstavnici omladinaca G-17 plus, SPO, Liberalno-demokratske frakcije Čedomira Jovanovića, bivši čelnici "Otpora" i predstavnici nevladinih organizacija predvođeni Natašom Kandić i Sonjom Biserko.

Organizatori iz studentske organizacije "Nomokanon" izbacili su uljeze uz uzvike "izdajice!"i "soroševci!". Studenti su reagovali, budući da su o svim protivnicima skupova na kojima treba reći srpsku verziju događaja u Srebrenici, znali dosta podataka, iz knjiga o nevladinim organizacijama.

Stoga su znali da je, na primer, Pol Makarti 10. decembra 1998. pred Komisijom OEBS-a objasnio kako i koje organizacije i medije u Jugoslaviji finansira Nacionalna zadužbina za demokratiju. Na dugom spisku su, pored ostalih, Naša borba, Vreme, Danas, Agencija BETA, Radio B-92, Udruženje nezavisnih medija (ANEM), Centar za humanitarno pravo kao "najznačajniji izvor informacija", Centar za ljudska prava, Centar za antiratnu akciju, Udruženi granski sindikati "Nezavisnost", Alternativne obrazovne institucije itd.

NEGOVANJE LAŽI

Ukrštanjem podataka, moguće je raskrinkati iluminatski plan da se novi pokušaj genocida nad Srbima, etničko čišćenje srpskih Krajina, progon Srba i okupacija Kosova i Metohije, opravdaju njihovom satanizacijom i fabrikovanjem sumnje da su upravo oni počinili najveće zločine. Poznato je da su "vladari iz senke" iskoristili "dobre usluge" iluminatiste Ričarda Holbruka, sredinom 1998. godine. Napravili za Srbe i Šiptare sudbonosni potez njegovim sastankom sa liderima "Oslobodilačke vojske Kosova". Podučio ih je šta da rade, dao im podršku, obećao im nezavisnost i overio to fotografijama. Otvoreno je podržao ideju Velike Albanije izjavom: "Mislim da Srbi treba da odu odavde".

Sve navedeno svakako priliči iskrenim, u anglosaksonskim radionicama obučenim antisrbima, ali je "neobično", što je očevidno i neprikriveno da je reč o sistemskom rešenju. Naime, u američkom nedeljniku, novini za klince od osam do 14 godina, "Tomorrow¿s Morning" broj 273, objavljenom u oktobru 1998, piše: Na desetine hiljada Albanaca je izbačeno iz svojih kuća na Kosovu, od strane srpskih snaga. Mnogi će umreti po hladnim šumama ukoliko Srbi ne odu".

Očevidno je da zlovolja Ričarda Holbruka i njegovih kolega truje i generacije koje tek treba da sazru. Tu zlovolju neko je pravovremeno preneo na Ričarda Holbruka, Olija rena i Martija Ahtisarija, ali i na Pitera Justinova, koji je rekao nešto što ljudski rod nije izustio pre njega: "Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku. Njima su potrebni neprijatelji, a ne prijatelji, da bi na njih usredsredili svoje dvodimenzionalne ideje".

Ko želi da sazna istinu o Srebrenici treba samo da otvori sajtove na Internetu i pozove nezavisne svedoke. Džered Izrael (Jared Israel) je u članku "Srebrenica, mali grad u Jugoslaviji", objavljenom 20. jula 2000. u "Dejli telegrafu" (Daily Telegraph) i 28. jula 2000. u "Njujork postu" (New York Post), napisao da je u Srebrenici bio dan posle 12. jula 1995. Ostao je osam dana. Kretao se slobodno gde je hteo. Niko nije pominjao teške optužbe. U tekstu je naglasio: "Stvoren je mit Klintonove administracije radi petogodišnje klevete Srba. Ideja je bila da se laž ponovi dovoljno puta da narod poveruje u nju".

Srpska vlast, umesto da insistira na istini o Srebrenici, kojom bi sprala ljagu sa svog naroda, prihvata bezuslovno konstrukte činovnika "velikog brata" i to onih "ljudi" kojih se gadi skoro ceo svet. Svakako da to nije put ka izvesnijoj budućnosti. Vlada Srbije će kad-tad biti primorana, "vitalnim problemima", da događaje u Srebrenici istraži i ustanovi istinu, a zatim s njom upozna sopstveni narod, svetsku javnost i činovnike "velikog brata".

Kada ponudi istinu svojim razboženim nalogodavcima, biće joj konačno jasno s kim ima posla. To je jedini način da ne bude zapamćena kao marionetska vlast, koja protiv Srba čini više od srpskih neprijatelja.

Omča zvana Srebrenica mora se skinuti sa srpskog vrata, radi budućnosti i svih pokoljenja koja slede, jer to je način da Srbija postane oaza slobode i za sve ostale narode, koje beskrupulozni globalisti porobljavaju sve vreme, na sve načine i svim sredstvima. Međutim, to se neće dogoditi sve dotle dok srpske vlasti mogu da gledaju suđenja u Haškom tribunalu, gde se legitimno kao dokazi koriste "snimci" nelegalno "presretnutih razgovora".

Problem je još veći, budući da ista vlast potiskuje činjenice da je Naser Orić zverski ubio 3. 260 Srba (sva dokumenta o njegovim zločinima postoje u Haškom tužilaštvu, kao i patološki nalazi i svedočenja žrtava), a da je cifra za Srebrenicu rasla od par desetina poginulih muslimanskih boraca, prilikom proboja iz holandskim bataljonom štićene zone, pa sve do 8. 000, navodno, pretežno civilnih žrtava.

Zar je moguće da sudije nisu opšteobrazovani intelektualci koji su pre dolaska na funkcije znali šta se događa na Balkanu? Zar ne znaju da se foto, audio i video snimci mogu montirati? Zar nikad nisu bili u studiju za snimanje komponovanih pesama, ili nikad nisu čuli da je moguće i kloniranje ljudskog glasa? Laboratorija Los Alamos u Novom Meksiku otkrila je 1999. godine tehnologiju glasovne morfologije. Sa snimka nečijeg glasa koji traje 10-tak minuta, naučnici su sposobni da kloniraju govor u skoro realnom vremenu.

Primena te tehnologije je već prisutna u kontroli ljudi, radi upravljanja društvenim procesima. Učinili su to sa glasom generala i diplomate Kolina Pauela i generala Karla Štajnera, ali i sa glasovima stjuardesa, 11. septembra 2001, one su se, navodno, iako je to bilo potpuno nemoguće, usplahireno javljale iz otetih aviona. Briga je sudije za istinu. Oni uredno upisuju i zavode po brojevima sve što Haški tužilac preporuči u antisrpske dokazne materijale.

Uostalom, Džon Lehlend u napisu pod naslovom "Laži dušebrižnika" tvrdi, da Međunarodni sudovi za ratne zločine, stvoreni pod okriljem velikih sila, zbog svoje ispolitizovanosti, nanose štetu sudskim procesima. Potvrdio je to stavom: "Tek kada gnusna snaga koja potiče iz hipokrizije intervencionizma bude potkopana, svet će imati šansu da se vrati zakoni(tosti)ma i miru".
Idi na stranu - |listaj dalje|