fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 85597 - 25.06.2013 : Braco Banja Luka - best (1)

Kome se treba obratiti?


Veliki pozdrav za sve iskrene i istinske borce, a pogotovo pred Vidovdan kojeg se rado sjećamo i koji nas čini ponosnim iako smo sve više na marginama društva.

Iz dana u dan smo sve više nezadovoljni svojim statusom ali se može reći da smo dobrim djelom i sami krivi za to. Ovako razjedinjeni i rasparčani nismo nigdje prispjeli a i nećemo negdje ni stići jer svako vodi svoju politiku. U opštinskim boračkim organizacijama su na funkcije zasjeli uglavnom nezaslužni ljudi, kao i u slučaju ovoga borca iz prethodnog teksta? Mora da je njegov otac isšao po ranjenike negdje u kafanu van zone borbenih dejstava, a ne u samu zonu, ili do sigurnog preuzimanja ranjenika?

Nepravda je velika, a niko ne nastoji da to pokuša da ispravi? Pored toga, i revizija je skrenuta na krivi tok, sa stvarnog odvajanja žita-od kukolja kako Curguz kaže, ali to je iluzija za uši.

Boračka populacija treba novo rukovodstvo, svoju stranku, gdje će se pogledati oči u oči svi i jednom za svagda raskrstiti ko je ko, i koliko je zaslužan. Međutim, do tada će proći mnogo vode, a mnogi će još više oboljeti, neki pomrijeti...

Mi smo neka vrsta tereta za ovo društvo! Znam neke ljude iz Armije muslimanske BIH koji su 1970. - 72. godište a imaju status vojnog penzionera. U isto vrijeme kod nas trebaš da čekaš tri i više godina na poziv za reviziju, a posle 2. stepene nemas više prava na žalbu, već samo na tužbu. Čak da im i bombu staviš na sto neće se ništa značajnije promjeniti.

Pozdrav svim iskrenim borcima, patriotama, čitaocima, ali i neprijateljima srpskog naroda!
Idi na stranu - |listaj dalje|