fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

odgovor - 85449 - 12.06.2013 : Filip Lazarov Hrasnica - best (1)

Srbi nisu počinili genocid već muslimani!


Odgovor jednom tipu koji se potpisuje kao Alija Salihović i tvrdi da su Srbi počinili genocid nad njegovim narodom i optužuje Tomića da širi pogrešne vijesti o toj borbi "jadnog muslimanskog naroda za slobodu"... Da sam glup i neobrazovan sada bih zaplako za Aliju!

Da li vas je neko tjerao u rat sa Srbima? Zar vas nije i Zulfikarpašić upozoravo na to? I Karadžić je rekao da nećete dobro proći ako se bude išlo na ratnu opciju, i Šešelj je predlagao da se napravi savez muslimana i Srba, jer je to isti narod samo druga vjera... Što Babo nije htio da ratuje sa Srbima? Pa gdje ti je mozak čovječe?

Zar treba još nešto da se objašnjava? Zar opet kriviš Srbe za rat i genocid? Samo na Sarajevskom ratištu je broj predatih živih zarobljenika 100:1 u korist Srba, dok je muslimanska strana slala leševe i ljudi za koje se pouzdano zna da su živi uhvaćeni. I ne samo da su razmjenjivani mrtvi nego su im nedostajale i ruke i noge!

Meni su poslali izmrcvareno tijelo mog najboljeg druga, znam da je bio opkoljen i da mu je nestalo municije. Čuli smo se na motoroli, zakleo me da mu čuvam dijecu, a dobili smo tijelo bez glave... Zar i nakon ovoga treba da vas poštujem?

Mi Srbi vam ovo nikada nismo radili, evo pitaj Tomića. Ne daj Bože da bi mi poslali tijelo bez glave, jer mi nismo divljaci kakvim nas vi predstavljate...

Jedno sam siguran: istina će kad-tad izaći na vidjelo, pa će čitav svijet da shvati ko je bio koljač a ko žrtva!
Idi na stranu - |listaj dalje|