fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

lijekovi - 85063 - 15.05.2013 : Damir Nuhbegovic Sarajevo - best (0)

Lijek za multiplekssklerozu


Molio bih medijatora ove stranice da mi odgovori da li nasljednici gospodina Jove Mijatovića još uvijek rade sa receptima gospodina Jove i da li kojim slučajem imaju neki od tih lijekova koji može pomoći oboljelima od multipleksskleroze ili ako ništa bar neki efikasan lijek protiv bolova u zglobovima.

Naime imam prijateljicu koja je bolesna od multipleksskleroze godinama i do skora je mogla donekle hodati na svojim nogama, ali sada je osuđena na invalidska kolica zbog nebrige ljekara u Tuzlanskoj bolnici koji su je dva mjeseca dok je imala problema sa bubrezima ostavili bez vježbi, bez redovnog okretanja te je imala i veliki dekubitis koji je jedva prošao ali sada ne može nikako na noge, niti može ispraviti nogu u koljenu. Stalno je ukočena a redovna medicina ne daje nikakve rezultate.

Molim vas da ako imate ikakve lijekove za navedene simptome i navedenu bolest da mi javite i normalno i način kako doći do vas i preuzeti iste ako ih imate i cijenu istih.

Unaprijed zahvaljujem na čitanju, prije svega ovog mog pisma a zatim i na eventualnom odgovoru kao i na eventualnoj pomoći.

Damire,

unuka Jove Mijatovića drži biljnu apoteku na ulazu u Sokolac. Nisam siguran, ali mislim da je neko objavio i njen broj mobilnog telefona pa možeš da nazoveš.
Idi na stranu - |listaj dalje|