fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

srebrenica - 84961 - 11.05.2013 : FILIP LAZAROV Sarajevo - best (5)

Srebrenica je napakovana Srbima zbog Oluje


Ja još uvijek ne mogu da shvatim tu nepravdu koja je zadesila jedan tako divan narod kao što su Srbi. Kroz vijekove nema sličnih primjera junaštva i humanizma ni jednog sličnog naroda. Ne postoji primjer da su Srbi ikad vršili odmazdu nad poraženim narodima, npr. Bugarima, Turcima, Albancima, a u Austorugarskoj Hrvatima i Slovencima i nikada nisu bili okupatori tj. ratovali izvan svojih granica.

Srebrenica je Srbima napakovana da bi se pokrila Hrvatska "Oluja" jer su Srbi počeli da dobijaju sve veću podršku i razumijevanje za svoju borbu. Takozvani "Genocid u Srebrenici" je opet okrenuo sve naglavačke i Srbi su opet izloženi ne samo osudi cijelog svijeta već je NATO time opravdao svoje bombardovanje Srbije.

I na kraju da nam jedno odpadnicko pleme, jedan kurvin sin, jedno kopile bez imena i porijekla, koje smo cuvali i njegovali kao nase rodjeno dijete čak i više, da se ne uvrijedi i ne osjeća izvana, za koje sad znamo da nije naše ( dokazano je da Hrvati nisu sloveni, a ne znaju ni sami šta su, jedni tvrde da su Avari a drugi da su Goti), izbacuje našu rođenu dijecu iz naših kuća i tjera ih odatle kao da su to oteli od kako kopile tvrdi "njegovih pravih roditelja prije hiljadu godina"...

Eto, to boli! Boli jako i boljeće do kraja!
Idi na stranu - |listaj dalje|