fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

kosovo - 84717 - 01.05.2013 : Nenad Grujic Beograd - best (1)

Beogradske dahije


Nikolić, Vučić i Dačić su definitivno prolupali i krenuli u otvorenu izdaju protiv srpskog naroda. Glasove naroda su dobili na priči da nikad nece izdati Kosmet, a sada preko svojih medija danima uveravaju narod da je Kosmet odavno izgubljen, da se moramo otarasiti Kosmeta ako hoćemo da živimo bolje. Njih trojica i njihova deca će sigurno živeti bolje, pošto su za svoje izdajničko delovanje verovatno nagrađeni pozamašnom sumom konvertibilnih novčanica.

Boli njih uvo i za KOSMET, a izgleda i za Republiku Srpsku. Onaj tupavi Nikolić je počeo da priča za Srbe iz BIH da su Bosanci, a nisu bili Bosanci kada je na Romaniji 1992. ili 1993. proglašen za četnickog vojvodu. Kada je čovek nečim ucenjen ili debelo potplaćen, onda može da priča takve gluposti.

I vojni analitičar Drecun sada peva potpuno drugu pesmu od one iz 1999. godine kad je izveštavao o zločinima NATO armade i šiptarskih terorista na KOSMETU. Ušao je u skupštinu, počeo da prima pristojnu platu i prodao veru za večeru, pa i on priča o realnosti situacije na terenu, da Srbi sa KOSMETA treba da se uklope u šiptarske institucije.

Sve dok takve moralne gnjide i vucibatine, pod znacima navoda, predstavljaju srpski narod, njemu neće biti spasa. Guraju nas u Evropsku uniju, a ovi koji su već tamo kažu da nećemo biti primljeni. A i ako Srbija uđe u EU, korist će od toga imati samo tzv. političari, jer su svi oni za mene gnjide, a zemlju će kreditno zadužiti do iznemoglosti, a običan narod ce morati da vraca te kredite, pa će situacija biti još gora nego što je za običan narod u Grčkoj, Španiji, Italiji, Kipru, pa čak i Sloveniji.

Dakle, ove moralne gnjide su spremne da prodaju srpsku teritoriju za nekakav DATUM, a ako se, a mnogi predvidjaju EU raspadne, a priča se da će Nemci za 5 godina da napuste evro i pređu na nemačku marku kao sredstvo plaćanja, onda ce ispasti da je KOSMET prodat-predat dobrovoljno od strane ovih moralnih gnjida za jedno veliko ništa.

Pozdrav braći iz Republike Srpske.
Idi na stranu - |listaj dalje|