fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politika_srbija - 84680 - 29.04.2013 : Filip Lazarov Sarajevo - best (5)

Klanjati se žrtvama?


Na koljenima! Evo i Nikolić se pokloni žrtvama, ne samo u Srebrenici nego i kleči predsjednik Srbije i moli za oproštaj za sve žrtve što su počinili Srbi iz Srbije u Bosni...

Eto, moli za oproštaj svima dobrovoljcima iz Rusije, i iz Grčke i iz Bugarske i drugih zemalja koji su došli da odbrane srbski narod od istrebljenja... Pa jebo te, zar je stvarno došlo dotle da golo preživljavanje srbskog naroda mora da se ozvaniči kao zločin?

Ovdje su sve okrenuli naglavačke, ko onda za vreme Drugog svetskog rata, samo što ovaj put srbski narod nije bio glup da čeka ustašku kamu za vrat nego se organizavao i dao otpor ne samo hrvatskom ustaštvu nego i muslimanskom ekstremizmu koji je za Srbe značio isto - propast i pokolj.

Mogu oni sada da kažu šta hoće, vidjelo se kako su u prvome odnosili prema vojsci JNA, Dobrovoljačka, Maršalka, Tuzla dovoljno govore o nezapamćenom zločinu prema mladim vojnicima uglavom iz Srbije, koji su iz kolone nenaoružani, zasljepljeni eksplozijama bauljali po ulicama Tuzle i molili za pomoć... Nikada ih istorija neće moći oprati! Dočekani su sa rafalima mitraljeza muslimanskih ekstremista i neka...hvala im za to... A neki su dobili i metak u potiljak!

I onda šta ste očekivali u Srebrenici? Svi su dobro znali šta ih čeka i zato su krenuli putem za Tuzlu. Oni što se nisu nadali ubili su se... A gdje vam je otišao "heroj" Orić?

A što da ne, šta ste radili, više od 90% srpskih žrtava ubijeno je hladnim ne oružjem nego alatima, lopatama, krampama, sjekirama, mačevima... Ni glave nismo mogli da nađemo masakriranim srpskim civilima u okolini Srebrenice. Kako ih nije sramota, slali su glave Izetbegoviću i u Iran da dobiju pare za borbu protiv "nevjernika"...

E Bogami moga, moraće Srbi sahraniti mnogo tijela bez glava da bi se iranskim vođama dalo do volje da pošalju pomoć mulimanima...

Evo jos jedne zagonetke. Prnjavorska brigada koja je bila na Ozrenu još uvijek ne zna za svojih 500-600 vojnika koje su opkolile mudžahedini i zarobili. Od dana kad su zarobljeni gubi im se svaki trag? Gdje su nestali borci VRS sa Ozrena nestali? Da li su pali kao osveta za Srebrenicu, i pometeni ko zna gdje? Zna se samo da su nekih 50-60 dovedeni u baze mudžahedina gdje su pretpjeli (ne i preživjeli) sve moguće torture koje su ovi islamski učenici peimjenjivali na Rusima u Avganistanu a sada i nad Srbima u Bosni. Vidio sam neke slike: preživjeli borci VRS svezani za ruke i noge na zemlji, i kako ih mudžahedini tuku nogama! Nećemo mi nikada biti sa njima sve dok nam ovako vraćaju naće borce, mrtve i iskomadane...

Eto neka kaže i Vogošćanin Pravi i Tomić, i svi koji su bili tu na prvoj liniji, koliko su nam vratili živih a koliko mrtvih Srba?

I ja sam jedno vreme bio predmet zamjene ali sam reko mom badži da me ostavi na mir jer bi mi u protivnom danas tražio kosti po Sokoliović koloniji. Nakon toga je prestao da me traži u razmjenu! Hvala Bogu!
Idi na stranu - |listaj dalje|