fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sarajevo - 84369 - 15.04.2013 : Stari Blizo - best (1)

RE: Munira Šubić najbolji plaćen jezik


Kada sam pročitao članak o Muniri Subašić, toliko mi se nakupilo gorčine u organizmu da sam gotovo eksplodirao.

S razlogom se postavlja pitanje, kako je uopšte moguće da se dozvoli jednoj šugi od žene da hoda po svijetu i bljuje po nama Srbima. Da li znaju naši organi koliko je ta grdoba od žene nanijela ljage nama Srbima? Znaju sigurno. Šta to oni čekaju? Ali, zašto već jednom ti naši organi ne reaguju na način koko je to zakonom uređeno. Oni moraju pod hitno da se uključe u sprečavanje ovakvih otvorenih vrijeđanja i ljage na naŝ narod, na Srbe. Naši prestavnici u zajedničkim organima ponašaju se kao da su otišli na neko predavanje koje treba samo da odslušaju i da se vrate kući sa dnevnicama u džepovima, pričajući kako je bilo na tom predavanju i nikom ništa.

Kada toj šljapuri Muniri, ženi grdobi, koja je toliko pokvarena i bez trunke ljudske pameti i odgovornosti, dodam i splićanina Borisa Dežulovića, koji za veoma dobre novce "slatkorečivo" piše kolumne za sarajesku štampu, u kojima bez imalo griže savjesti bljuje na nas Srbe, nazivajući naše prestavnike ustašama, a Republiku Srpsku fašističku, onda mi je došlo do grla a svi mi znamo šta je bio Split za vrijeme Drugog svjetskog rata i nakon njega. Odakle se najviše izrodilo ustaša. Kad sve to čitam, čudi me kako nisam već eksplodirao.

Ne mogu se pomiriti sa tim i zbog toga što baš niko od zvaničnih organa iz Republike Srpske ne reaguje na ponašanje ovih i njima sličnih neljudi iz Federacije, licemjera, bezobraznika i pokvarenjaka. Čudim se i zbog toga jer mi imamo u zajedni;kim organima BiH, na svim nivoima vlasti svoje prestavnike.

Čudim se i zbog toga što svaki dan čitam kako se hapse Srbi za navodni zločin nad muslimanima, a za zločine nad našim narodom svi se prave gluvi. Što je najgore što se prave gluvi i naši prestavnici u tim zajedničkim organima, od Radmanovića pa do najnižih funkcija. Hoće li po nama početi javno i pišati po glavi a mi ćemo i dalje da ćutimo. Šta to rade naši prestavnici u SIP-a? Jesu li oni sluge onim sa druge strane?

Danas pročitah u novinama kako su pojedini "bosanski" novinari podnijelu tužbu protiv onih novinara, koji su preko novina napali Predraga Lučića, splićanina, koji je napisao nekakvu pjesmu "ići, mići, Ahmići." A ti isti novinari dopustili su da baš njihov Splićanin Dežulović naziva Dodika, ustašom i Republiku Srpsku fašističkom, nisu se ni trunke oglasili. To što se novinari iz Federacije nisu oglasili nije me iznenadilo, ali šta je sa našim novinarima iz Republike Srpske? Njima kao da su usta zašivena. A i kako će reagovati kada su svi ko rogovi u vreći.

Mi se svađamo međusobno a druga strana koristi sva moguća srestva da nas olajavaju. Bruka nad brukom svaki dan!
Idi na stranu - |listaj dalje|