fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

srebrenica - 84259 - 11.04.2013 : Feniks Republika Srpska - best (2)

Munira Subašić: najbolje plaćen jezik


Incident koji je na sjednici UN napravila Munira Subašić tokom govora predsjednika Srbije Tomislava Nikolića nije omalovažilo predsjednika Srbije ali će znatno ukrnjiti ugled UN ukoliko nadležni organi ove organizacije ne preispitaju ovaj incident i kazne lica koja su dozvolila prisustvo jedne tako minorne osobe sa tako visokim državnim zvaničnicima.

Ko je zapravo Munira Subašić?

Munira Subašić je "srebrenička žrtva rata" koja rat nije provela u Srebrenici, njen muž nije bio pripadnik tzv. Armije BiH i živ je kao i njen sin i kćerka koja se nalazi na spisku srebreničke djece bez roditelja i redovno prima naknadu iz tog Fonda.

Muniri Subašić je u Srebrenici nakon rata izgređena veoma kvalitetna i lijepa kuća ali i pored tolike ljubavi prema Srebrenici nije se vratila u Srebrenicu ali je zato sebi obezbjedila dvije ogromne kuće u Sarajevu gdje je ostala da "tuguje" za Srebrenicom.

Za njeno finansiranje pored ostalih znanih i neznanih a vrlo značajnih novčanih donacija dobila je i 300. 000 KM od BH Telekoma i moderan džip od UN sa svoja turistička putešestvija po svetu a pored svega navedenog za svoj rad ista ima mjesečenu platu od 4. 000 KM.

Osoba za koju je Bratunac bio Pariz vješto je iskoristila svoj jezik i proputovala je besplatno mnoge zemlje za koje nije znala da postoje a vjerujem da do rata nije znala nabrojati više od tri strane zemlje. Nekadšnji torbar kako je jednom prilikom rekla sama za sebe dobro naplaćuje svoj rad i svoju torbu dobro je napunila novčanicama kojim je obezbjedila sebe i svoju porodicu.

Za sve što Munira ima i što će još svojim jezikom steći mnogi bi se juče umjesto Munire pojavili i goli (možda bi to obezbjeđenje UN dozvolili samo njoj jer samo ona uvijek ima privilegije).
Idi na stranu - |listaj dalje|