fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 84249 - 10.04.2013 : Filip Lazarov Historia - best (0)

Historijska greška Srba (7)


Toliko sam tužan da ne mogu racionalno da opisujem događaje iz onih dana kad se desila "Oluja"... Ne samo da su Srbi promašili da se odbrane, a mogli su, nego nisu odbranili ni nejač od ustaške ruke što nije zapamćeno još od Drugog svjetskog rata kada su partizani žrtvovali svoje najbolje divizije da odbrane narod i ranjenike i prođu obruč koji su postavile elitne trupe njemčke vojske... A ovdje ne da se postavlja brana nego se tu bez otpora predaje čitav jedan korpus pod punim naoružanjem.

Tada je već pao i Glamoč i Drvar i Petrovac samo što nije... Da nije odbranjena Banja Luka ne znam šta bi bilo sa nama iz Hrvatske!

I ne samo da nemaju kud nego i kolone sve vrijeme bivaju bombardirane od strane hrvatskog zrakoplovstva i artiljerije. Na cesti za Petrovac ostaju mnoge žrtve ovakvih akcija hrvatske avijacije, cijele porodice mrtve a dijeca bez roditelja...

Ja se opet pitam, šta su Srbi uradili da zasluže to što im se desilo 1995. godine. Zašto je morao da se desi taj genocid, protjerivanje, iz domova i kuća koje su Srbi imali isto dugo ko sto su Hrvati imali svoje.

Nećeš nisša naši ako tražiš, od 1918 pa na dalje ima samo da nađeš govore zahvale za oslobađanje Hrvatske. I riječani treba da zahvale braći Srbima što su se žrtvovali i oslobodila ih od austrijskih okova!

A danas, po njihovoj historiji nema većeg neprijatelja i okupatora od Srba.. Šic! Ispalo da su Srbi ne samo pokušali da okupiraju Hrvatsku nego i "hrvatsku" Bosnu i Hercegovinu i "hrvatsku" Srebrenicu i "hrvatsko" Sarajevo... Po njima, sve je 'hrvatsko"!

Pa dobro onda gdje je srpska Bosna i Hercegovina? Pa nismo ni mi baš repa bez korijena, i mi smo uvek bili tu... Tamo su i naša polja i vinogradi!

Kao prvo, Srbi nisu nikakvi agresori, oni su svoji na svome upravo kao i muslimani. A evo i zašto! Od kako je napravljen Parlamrnt BiH SRS je jedna od stranki u njemu jer su Srbi jedan od konstituivnih naroda u BiH.

Kako sad može bit da se sada Srbi proglase za neprijatelja samostalne BiH?

Lako se može zaključiti naivnost Srba u pitanju i prepotensnost muslimana i Hrvata u dokazivanju zločina Srba nad ovim ostalima.
Idi na stranu - |listaj dalje|