fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

djukanija - 84183 - 07.04.2013 : Milan Podgorica - best (2)

Neće biti crnogorske nacije!


Ne treba širiti nebuloze da je u Crnoj Gori nova nacija, i da više nisu Srbi jer ovo čitaju i obrazovani i neobrazovani pa tako to i primaju. U Crnoj Gori je fukara na vlasti, a ti ne živiš ovdje i ne slutiš niti ni niko ko nije odavde koji su pritisci na ljude ovdje. Od prijetnji otkazima, masovno, do ucjena, kupovina na hiljade ličnih karata, i još mnogo drugih represalija, ipak od 500000 hiljada pravoslavnog življa, (cg ima oko 650000 stanovnika) najmanje polovina zna ko su i šta su, i šta su oduvijek bili, ali to na izborima ne dolazi do izražaja, jer nikad ne glasa vise od 290000 glasača, od kojih oni ucjenama, prijetnjama i malim brojem svojih sledbenika, a zajedno sa komplet muslimanima i svim drugim ne pravoslavcima imaju uvijek oko 160000 i za sad su na vlasti. Ali, i to se mijenja, hvala Bogu.

Zato prije nego što išta napišeš za Crnu Goru prvo dođi i vidi, pa onda piši a ne budi stručnjak iz stolice. I dobro upamti riječi, ćerke serdara Janka Vukotića, koja je bila sa njime kad je slavno komandovao čuvenom Mojkovačkom bitkom:

  • "...nеkа Švaba upamti ovaj dan, ovaj pravoslavni Božić, ovaj mraz, snijeg obojen i njegovom krvlju, neka upamti ovo SRBSKO PLEME na čiju je zemlju pošao.. . "

    Moj savjet ti je da ustaneš kada ovo čitaš!!!
  • Idi na stranu - |listaj dalje|