fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sarajevo - 84177 - 06.04.2013 : Stari Blizo - best (0)

I ovo je dokaz ko su oni!


Šta reći poslije ovog teksta objavljenog u sarajevskom Avazu o pruženoj pomoći iz Republike Srpske za prevoz građana Sarajeva. Ostalo je samo da se pozovu vozači autobusa koji su stigli iz Republike Srpske u Sarajevo:

VOZAČI I AUTOBUSI IZ REPUBLIKE SRPSKE, VRATITE SE NAZAD ODAKLE STE DOŠLI, JER VAS SARAJEVO NE ŽELI. NI VAS NI VAŠU POMOĆ.

Pustite čaršiju neka riješava svoje probleme sama bez vas. Nemojte da upadnete u klopku.

UDRUŽENJE "ZELENE BERETKE NOVO SARAJEVO" PROTIV PRIJEVOZNIKA IZ RS-ADo jučer su pucali po građanima Sarajeva, a sada ih voze Boračko udruženje podržalo štrajk GRAS-a.

Podršku radnicima preduzeća GRAS koji su već nekoliko dana u štrajku zbog neisplaćenih plaća i katastrofalnih uvjeta u kojima rade, dalo je Udruženje "Zelenih beretki Novo Sarajevo".

Predsjednik ovog udruženja Muhamed Sukić kazao je kako je ogorčen time što je Vlada KS pozvala prijevoznike iz RS-a.

  • To je sramota, i to baš na dan kada je počela opsada grada. Vlast koja je GRAS dovela do ovog stanja sad se pokušava izvući iz kriminala koji su počinili. Dovode vozila iz Banje Luke, Lukavice i sa Pala, na kojima piše "Obilići" i kojima su možda naši građani odvoženi u logore. Neki od ljudi koji voze te autobuse možda su prije 20 godina pucali po Sarajevu i po građanima koje sad prevoze, a sve je to dozvolila naša vlast kazao je Sukić.
  • Idi na stranu - |listaj dalje|