fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 84163 - 05.04.2013 : Lola Simić Sokolac - best (0)

Istina prema istini


Svaka ti čast Tanja Tomčić - Bulajić, pa ti se još predstavljaš kao da si muškarac. Vidjeh tekst na sajtu i skontah da one budalaštine liče samo na tebe. Nisam član ni jedene stranke i nepristrasno razmišljam pa mogu reći da je doktorica boginja, nema osobe u Sokocu kojoj nije pomogla, ona ima iza sebe velike zasluge pa kada je spominjete trebate ustati, njena greška je jedino što je ikada pristala da stane rame uz rame sa takvima kao što si ti, pokušala si ali je nemožeš skuditi našem narodu, a za sebe šta god kažeš možda ti ljudi povjeruju jer si naspram doktorice nebitna i nevažna ličnost u Sokocu.

KažeŠ da je neko zvao da moli da glasaš za Adrijanu, nemoj svoje osobine pripisivati njoj, to je karakterna žena i žena sa ponosom koja nikad sebi ne bi dozvolila tako nešto, i ako je zvao vjerovatno je zvao neko iz tvojih redova ko je bio protiv tebe a takvih je kako slučajno čujem mnogo.

"Buduća predsajednice OO snsd-a Sokolac?" Kome ćeš ti biti predsjednica, znaš li da ako se to desi biće i letača i preletača listom i masovno, tvoj opštinski odbor će se svesti na tvoj komšiluk koji si dovela da te izglasaju!. Uostalom, neka si nije me briga samo se ne može ostati ravnodušno ko hoće pričati pravo kad neko posle svih bljuvotina koje prospe na nekoga želi stati naspram naše doktorice koja je pomogla i starom i mladom, i golom i bosom, i bogatom i siromašnom, veselom i tužnom, lijepom i ružnom... Jednom riječju žena anđeo, kada se ti porediš sa njom to je kao da staviš rđu naspram zlata. Moglo bi se pisati još ali trenutno nemam više vremena. Moja osnovna poruka je da pustite ženu da živi !
Idi na stranu - |listaj dalje|