fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 84159 - 05.04.2013 : Filip Lazarov Historia - best (0)

Historijska greška Srba (4)


Aha gdje smo stali? Krajina tj. Hrvatska i sve što se tamo događalo, ili tragedija jednog naroda u tri čina...

Iskreno rečeno, nema Boga da opravda taj napad Hrvata na Krajinu ili kukavičulk srpskog naroda ili "kako se ja stidim sebe samog" na temu Krajine i takao dalje...

Opet tu pitam mog ujaka: "Šta je sa Krajinom, hoće se braniti ili šta je?"

Ujak potpuno mirno govori da je Marko već krenuo za Boegrad i ponio šunke i vino a kuća je obilježena i gotova... Govorim o mojoj kući u Kuli Atlagića kod Benkovca.

Samo sa tugom i žalošću se obazirem na žalosni pad Krajine i ne mogu da vjerujem da je to istina. Svi mi koji smo verovali u nas i u Krajinu ne bi nikad rekli da će kraj doći tako brzo i neminovno. Zašto?

1. Lika, Krajina, Banija, Kordun, Slavonija su srpski tradicionalni teritoriji u Hrvatskoj, vec tisuću godina, i viće, stariji nego ta hrvatska kolonija koja sad želi da se pretvori u državu..

2. pretvarnje delova austroguraske monarhije u hrvatsku državu bez obzira na gramatičke grške ne bi nikada bilio moguće bez Srbije i njenog odobravanja Londonskog sporazuma koji je išao na štetu Srba a u korist Hrvata...

3. I opet bez Srba i srpske gluposti ništa to ne bi bilo moguće ni sada ni ikada ali opet ispadoše Srbi opet najveći naprijatelji...

Srbi iz Krajine poručuju svijetu da nema Boga koji ih može istjerati iz Krajine, pokazuju oružje i sisteme obrane, specijalne jedinice, omladinu koja se obrazuje za odbranu itd... Kad se realno pogleda nema šanse da bilo koja armija tu nešto traži, ali sve je to šuplja priča ispalo je na kraju ni vojske ni armije ni Krajine i zato nije čudo što je sve otišlo do vraga kad je doslo do stani padni nema brate nema pa se ti ubi.. .

Zalosno je to sto su neke cinjenice isle u prilog Kninu.. . pricalo se da kad je trebalo Vukovaru da padne 3 meseca onda treba Kninu cijela godina da padne jer ne zna gdjece ce pasti.. ozbiljno ako pricamo o Kninu i poredimo sa Sarajevom, Sarajevo je imalo Zuc i tu se drzalo cijelo vreme rata.. a Knin je mogo imat 10 Zuci i drzati rat jos 10 godina.. .

Necu.. . zamjerit ce mi ljudi..

I onda kazu da ih je Slobodan izdo.. . ko fol nije poslo pomoc.. opet ja pricam politiku.. jebiga sad nije ni Arkan ziv da potvrdi, ma da su se krajisnici odrzali samo jedan dan pomoc je bila vec na putu.. . iz cijele Srbije normalno incoghnito al je isla, .. i bila na putu.. e samo da su krajisnici izdrzali.. ,

Slobodan Milosevic je dao jedan dobar komentar: Tamo neki dobrovoljci su drzali Vukovar tri meseca, a vi (krajisnici) ne mezete krajinu ni dva dana. ) Potpuno se slAZEM SA SEFOM!!!!

Eto nisu i sad je gotovo, opustena sela io gradovi od Slavonije, preko Banije, Like i tako dalje sve dokle god ima srbskog roba i naroda..

Opet se pitam odakle takva mrznja Hrvata prema srbima, nista im nismo u proslosti uradili osim da smo uvijek htijeli da ih oslobodimo od robstva pod madjarima i njemcima..

Nema veze, Hrvati nas mrze sto smo srbi i cak se toga ne stide, mi srbi vise ne znamo ni cega se stidimo ni cega se ponosimo, ni da smo srbi ni da smo ponosni na to! Mi srbi moramo da se podsjetiomo ko smo i sta smo i da zato odgovaramo.

Ako hocemo da zadrzimo Metohiju moramo da budeno spremni i da damo zrtve, zasto se inace nasi mladi vojnici zaklinju da ce "ako treba dati zivot za Srbiju i njnen integritet i suverenitet i teritorijalnu cijelovtovost".. ako se pri tome Kosovo izuzima i misli da to nije vrijedno zrtava onda pusti to polje albancima jer ispada da su albanci spremni da za to polje dati vise zrtava i Zivota nego srbi.. .
a mi jesmo li spremni dati vise nego albanci?


Idi na stranu - |listaj dalje|