fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 84139 - 04.04.2013 : Istina Sokolac - best (0)

Tanja Tomčić - Bulajić MSD


Evo da i ja napisem nesto o Tanji. Naime, i ja sam bio na sastanku mjesnog odbora, gdje je sasvim legalno žena dobila mjesto Predsjednika Mjesnog odbora. Ko gubi ima pravo i da se ljuti, ali da nas jedan Doktor onako narezili i podcjeni, nema smisla.

Nije tačno da je sastanak bio samoinicijativan. Čak me je jedan čovjek zvao i molio me da glasam za Adrijanu Škiljević! Ja sam bio u mladima kad nam je Tanja bila predsjednik i kad smo dobili izbore. Nije tačno da smo je izbjegavali. Jedina nas je znala držati na okupu. Tanja, svaka ti čast ! Problemi su nastali kad smo dobili drugu predsjednicu. Bio sam i na sastancima kad se protivila Mirku Čoloviću, na švoju stetu a za dobro mladih. Ima žena svoj stav.

Nisam pristrasan, samo realan. Bolesni ljudi svašta izmisle. Žena je diplomirala sa ocjenom 10, na ETF-u kao redovan student. Idi na sajt ETF pa provjeri. Nije završila neki fakultet pored puta, nego ETF, pa onda imaj onu stvar pa stani na crtu. Upiši, brale, ETF, pa da te vidim. Nije ona produžena ruka Čolovića. Kako god je zvali, mislim da će SNSD-u svanuti sa njom. Bolesnici, okanite se tračeva. Ima ona i svojih muka! Mislite li da će vam sa Zekom Pušonjom i ko zna sa kim biti bolje. Živi bili pa vidjeli.

Tanja, druže, imaš moju podršku i podršku mladih SNSD-a. Naprije, ne daj preletačima ono što smo mukom stvorili. Iskreno!
Idi na stranu - |listaj dalje|