fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 84115 - 03.04.2013 : Filip Lazarov Hrasnic - best (0)

Historijska greška Srba (1)


Pomaže bog!

Evo kako ja to vidim u cijelom.. Princ Pavle je bio skroz u dogovoru sa Hitlerom, Pavle je bio jedan od rijetkih sa kojim je Hitler htio da sjedi i jede zajedno)
jer je Hitler imao veliko postovanje prema ne samo Pavlu nego i Srbima i nije htio imaTI SRBE ZA NEPRIJATELJE! (nauka od prvog svetskog rata)

PONUDIO JE PAVLU: da Srbija ostane neutralna ko npr. Švedska , samo da obezbijedi juznu prugu tj prugu Beograd-Solun za njemacke trupe i material, kao i Bukarest-Beograd-Wien za naftu iz Rumunije.. I DA NIKAD NECE NAPASTI SRBIJU!

Al eto opet se nadju budale i pod parolama "bolje ret nego pakt" uvedu Srbiju u rat za koji Srbija nikad nije bila spremna jos od Londonskog sporazuma, ili Versajskog mira.. da ali kakve veze ima sad biilo sta kad je opet rat..

Sta ce Pavle napusti Srbiju a Hitler ljut sto su ga Srbi izdali naredi u historiji vecu odmazdu prema srbima nego sto je ikad provedena prema Isusu, rusima ili zidovima.. . za jednog ranjenog vojnika 50 streljanih, za jednog mrtvog 100 streljanih srba(zidova)na Banjici).

Kako bi se covjek u toj situaciji postavio? Da se spreci unistavanje srbskog naroda? komunisti se ne kolebaju, ubijaju lijevo i desno a narod gine u hiljadama, Kragujevac, Nis, Banjica.. sta da se radi da se radi da se spasi narod? Nedic pa cak i Ljoticevci naravno krecu protiv partizana a to rade i cetnici jer sta drugo da rade kad njemci pobise narod ako se napadi na njih ne zaustave?

Draža je u velikoj dilemi? Šta da se radi i kad nisu cetnici uradili nesto opet placaju srbi.. povlaci jedinice na Ravnu Goru i u Bosnu gdje jos vladaju ustase i muslimani obuceni u i u ustaske unifome i u SS Hanzdar i tzv zeleni kadar, i krece u borbu protiv tih koljaca srbskog naroda.. prvo u istocnoj Bosni pa poslije prema Romaniji i hercegovini..

Draza je bio najvise zaintersovan za sudbinu Srbije, bio je zagovornik Londonskog sporazuma i nije htio ni Hrvate ni muslimane u Srpskoj drzavi, i zato nije bio ni prihvacen od komunista tj Tita jer je bio previse prosrpski nastrojen, mada su imali vise susreta i pregovora o saradnji i zajednickim dejstvima.. Draza je ostao pri svome uverenju, tj zakletvi kralju(odatle brade sto je jedna srbska tradicija, ne da nemamo zilete) da je srbia monarhija i da kralj treba da se vrati u zemlju i da vlada, tradicija jos od Kosova, kad das zakletvu u crkvi pred Bogom, onda se i drzis te zakletve).

One kao borbe sa cetnicima na Neretvi su izmisljne, da bi se pred narodom prikazali cetnici u najgorem liku, tamo cetnici nikad nisu bili niti su htijeli biti, to je laz.

Draza ne bi bio tako glup da posalje glavninu jedinica sa Ravne Gore na partizane na Neretvi, zasto? njegov cilj je bio oslobodjenje Srbije ne borba protiv partizana u Bosni koju on i nece u Srbiji? Isto kao i I WW1 Draza je cekao da se okupator u Srbiji pokoleba da se na njega baci ko onda na Kajmakcelanu 1916.

Sve je spremno ko tada 1916 ali jebiga partizani sjebase sve.. . i to koji partizani, Kocicevi crnogorci sa juga, rusi sa istoka , i srbi iz Bosne sa Popovicem na celu proleterskih brigada.. . naravno da Beograd pada za nekolko dana i poslije za odusevljenje otpora njmackih vojnika koji zele zadrzati kontrolu nad splavovima, i domacim orkestrima.. . ccc.. front se seli preko dunava u Srem.Sremski front! Kome je trebao, ne srbima ne rusima ali je trebao komunistima u buducoj Yougoslaviji.. .. 3 ooo hiljade srbske omladine gine u proboju sremskog fronta, i jedna hiljada rusa, na Batini dok se nije preplivalo preko an drugu stranu i uspostavila veza sa obalom.. . gdje su vec njemci otisli.. odavno..

Zasto gine srbska omladina? Zato sto je najbrojnija i treba je umoriti, gdje je tada kosovska omladina.. . da zna se pali i siluje po srbskim selima pljacka po kosovu, a sta rade partizani? Opet ginu srbi da oslobode Drac.


Da, dosli smo do vremena kad je Tito slao proletere (Srbe) da se bore u Albaniji i oslobadjanju sjevernu Albaniju, Italijani su već 1943. otisli sad su otisli pristalice gradjanske opcije i Enver Hodza je postao Titov i Stalins miljenik i sve se radilo da se o tome da se Albanci, jedna nacija bez historije uglavi negdje tu.. i da se stvori jedna unija koju je Stalin htio da se pod Jugoslavijom stavi Albanija, Bugarska i Grčka sto je Tito odbio odmah pa i Grčka i Bugarska, Tito je bio osudjen od Informbiroa kao izdajnik komunisticke ideje, bilo je na granici rata ali Rusi nisu htijeli na brata.. a ne bi ni dobro prosli..

Tako se Titova ideja razvijala slobodno od svih i od Zapada i od Istoka.. svi slobodni narodi yugoslavije.. . Osim srba naravno jer sad se u ime internacionale zabranjeje povratak srbima na Kosovo a Enver Hodza salje 400 hiljada albanaca de se nasele na Kosovo koje mu Tito obecava ad ce biti njegovo.. samo da Albanci ucine vecinu..

I tako nastavlja se prodaja srbskih prostora i dok se dok se nije rodila jos jedna nova ideja.. kako osloboditi srbske teritorije od srba.. hrvatska ideja o slobodnom hrvatskom narodu.. . i poslije ideja o slobodnom bosnjackom tj. muslimanskom narodu.. jos jedna ismisljena teorija..

u Hrvatskoj je bio problem da se u tom istom Hrvatskom nalazi i jedan srpski narod koji ne želi da bude dio tog "slobodnog hrvtskog naroda" koji mase sa ustaškim zastavama i prijeti ko onda 41 sa kamama i puskama, i ne priznaje Srbima pravo na postojanje, i slobodu, vec prijeti sa oruzijem da ce ih protijerati, istrebiti kao onda 41 ako se ne podviju tj stave vrat pod noz!

Bil ti molim te radio to! sa svim uspomenama na ustaske zlocine 41 iso u crkvu u Glinu gdje su ustase bez metka zaklale preko 3 000 srba muskaraca? I tako u Petrinji i tako u Sisku i tako dalje.. . hiljade srba zaklanih i bacenih u jame Savu i to sa porukama zavezanih za odijela za Beograd.. . "srbe na vrbe" Ima vrba ima Srba do Beograda",

Ne znam za tebe prijatelju, ali naravno da bih i ja pruzio otpor. I to kakav otpor.. .

Nek ti je na cast..

Moj zakljucak je da su srbi napravili veliku (najvecu gresku) kad su se suprostavili Njemcima, ja ne vidim razlog zasto? Princ Pavle je imao ja tvrdim (mozda)( najbolji ugovor sa Hitlerom jer ga je Hitler postovao i nije htio da ima problema sa Srbima, (iskustvo iz balkanskih, prvog) to je princ obecao kad se vratio iz Berlina.. . al vidis supke ne da im se mira ne ce mira neko hoce rata sa Njemackom.. Hitler je bio poludio kad je cuo da se srbi nisu predali, tj da su zbacili Pavla , tada je naredio da se Beograd sravni sa zemljom, i da se srbi kazne..

Hitler je bio poludio od bijesa protiv srba.. jer su ga iznevjerili i izdali..

i htio je naravno da se osveti.. . sto je i doslo 6 aprila 1941.. a i poslije.. . u Srbiji i Bosni..
Idi na stranu - |listaj dalje|