fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 83921 - 25.03.2013 : Vl. Т. Sokolac - best (0)

Tanja Tomčić Bulajić - produžena ruka Mirka Čolović a


Opštinski odbor SNSD-a u Sokocu je zahvaljujući Mirku Čoloviću, izgubio lokalne izbore. Zbog toga nije mu dozvoljeno da se kandiduje u unutarstranačkim izborima. Ali je našao svoju produženu ruku (čitaj glavu)Tanju Tomčić Bulajić, koju želi da postavi za novog predsjednika OO SNSD-a Sokolac, pa se on i ona služe svim nedozvoljenim sredstvima da je imanuju za predsjednika. Tako na izborni sastanak MO, Tanja je smoinicijativno sazvala većinu koja će glasati za nju i to: mamu, tatu, sestru, tetku, komšinicu i sl. , dok ostale članove nije ni zvala na sastanak i napravila izborni inžinjering, koji je razradila sa Mirkom i ostalima oduzela pravo glasa. Već se proglasila predsjednicom, a tako je i Mirko oslovljava.

Članstvo se protivi jer ne želi da Mirko ponovo preko nje upravlja OO SNSD-a.
Tanja Tomčić je na ETF u Ist. Sarajevu falsifikovala ispite i bilo joj je određeni period zabranjeno studiranje. Uz pomoć Mirka završila je fakultet. Mirko ju je postavio za predsjednicu Mladih i tako manipulisao sa mladima. Mladi su je maksimalno izbjegavali i stvorili su averziju prema njoj.
Mirko Čolović je nju, na predhodnim opštim izborima predložio je sam od sebe, za kandidata za narodnog poslanika, tako da u stranci niko nije znao da je kandidat, niti je bilo ko dao saglasnost za njenu kandidaturu, samo je preko noći osvanula na listi i izbornim plakatima. IZ centrale tražena je žena iz Aktiva žena, a ne omladinka Tanja, pripadnica ženskog roda.
Samozvana Tanja ambiciozno je bolesna od funkcija. SNSD-u nisu potrebni ovakvi ljudi, koji lažima i pravarama ostvaruju lične interese, nemaju svoj stav i mišljenje. Ona razmišlja Mirkovom glavom. Za predsjednika se biraju najbolji ljudi, čestiti i ugledni ljudi, koji će biti u svemu uzor ostalima. Tanja niti je čestita, niti ugledna, a iz navedenog se vidi kakva je.
Važno je, da Dodik sazna, kako ga je Mirko prevario sa Tanjom Tomčić Bulajić i opet želi to da uradi.
Idi na stranu - |listaj dalje|