fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

svijet_hapsenja - 83686 - 16.03.2013 : Dejan Nedodjija - best (3)

Tužbe protiv 100 Srba u Americi


Poštovani posetioci ovog našeg foruma pomaže Bog,

ovaj put se javljam u nadi da mi neko od vas može pomoći. Moj otac je uhapšen u Americi krajem septembra 2010. godine od strane američke imigracione policije pod optužbom da je dao lažnu izjavu prilikom ulaska u SAD. On je prećutao svoje učešće u ratu u BiH.

On je jedan od stotinjak onih ( 100 i slovom i brojem ) koji su uhapšeni u Americi. A Kako je sve počelo! Jedna američka kuja (ne znam joj ime) je radila u hagu (namjerno "hag" pišem malim slovom) pri tužiteljstvu. Kada joj je istekao mandat, vratila se u SAD i sa sobom ponijela kompletan spisak boraca Drinskog korpusa. Da bi ojačala svoj politički status u američkoj politici počela je da česlja spisak i pronalazi ljude koji žive u SAD. Nako toga je slala njihove podatke imigracionoj službi a ovi su na osnovu toga podizali optužbe.

Među uhapšenim Srbima imam i dosta prijatelja, pa sam preko njih saznao da se na njihovim suđenjima najviše pričalo o takozvanom genocidu u Srebrenici i da se tamo pominju "desetine hiljada ubijenih muslimanskih dečaka".

Meni su potrebni zvanični dokumenti koji pobijaju te njihove laži. Suđenje mom ocu počinje na Đurđevdan 2014. godine. Nadam se da ćete mi pomoći da do tada sakupim ta dokumenta.

Napominjem i to da je zbog ovih optužbi dosta Srba je deportovano iz Amerike. Jedan od njih je bio i Dejan Radojković koji je proteran prošle godine nakon gotovo tri godine provedene u američkim zatvorima.

Molim sve posetioce ovog foruma da, ako poseduju neke originalne dokumente o muslimanskim , unproforskim i ostalim obmanama da mi to dostave preko Željka. Hvala u napred i Bog Vam dao zdravlja.
Idi na stranu - |listaj dalje|