fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

srpska - 83521 - 11.03.2013 : Stari Blizo - best (0)

Oduzmite, prodajte, isplatite


U rubrici "Bors" pod brojem 80349 od 12. 12. 2012. godine sam pisao sam o "neodoljivom ljubavniku"' iz Banjeluke. Čovjeku koji je imao toliko "hrabrosti i odgovornosti" na funkciji koju je obavljao pa se obogatio tako, da se sada piše o njemu.

Ovog puta ne želim da komentarišem ništa o njemu, već samo da predložim okružnom sudu u Banjaluci da mu oduzmu svu stečenu imovinu, prodaju i isplatite porodicama poginulih boraca ratnu materijalnu i ne materijalnu odštetu, jer se na račun tih porodica ljubavnik obogatio! Evo vam još jedan dodatak članku, koga sam ranije stavio na ovu stranicu.

Pozdrav, Stari.

BANJALUKA- CJB Banjaluka uhapsio je jutros Miloša Šmitrana bivšeg načelnika Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu Administrativne službe grada zbog zloupotrebe službenog položaja i primanja mita. "Nezavisnim" je potvrđeno da će Šmitran nakon kriminalističke obrade biti sproveden u banjalučko Okružno tužilaštvo na dalje postupanje. Podsjetimo, policija je Šmitarana saslušala 20. februara ove godine u vezi sa načinom sticanja nekretnina, prvenstveno osam stanova, u vrijeme njegovog dvanaestogodišnjeg mandata na toj funkciji, te zloupotrebu položaja.

Od toga, jedan stan je dobio kao kadar, pet je kupio, a dva kupljena pretvorio je u poslovne prostore.

Šmitran je nedavno, poslije 12 godina rada, dobio otkaz s posla u Administrativnoj službi grada.

Šmitrana su supruge poginulih boraca optuživale da ih uslovljavao seksualnim uslugama kako bi dobile stan.

On to negira, ali za sebe kaže da je "neodoljiv ljubavnik".
Idi na stranu - |listaj dalje|