fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

lijekovi - 83343 - 06.03.2013 : Nije_Bitno USA - best (0)

Alergija i crvenilo


Moje poštovanje i svaka čestitka za učesnike na sajtu, super ste!

I ja sam nekada davno imao češanje i ono me je dovodilo do ludila. Najviše sam imao problema kada se okupam. Tad samo što kožu ne skinem i jedna žena mi kaže da ne koristim gradsku vodu već da uzimam vodu sa potoka i da je grijem i time se kupam. Ja sam je pitao zašto ta voda, njen je odgovor bio:

 • "Gradska voda ima puno hlora i ona iritira kožu do usijanja"

  Takođe mi je rekla da koristim sapun "kabas" što sam i ucinio. Tada je se koža počela da se suši i imao sam manje problema.

  Međutim, ipak sam otišao kod doktora koji me je uputio kod specijaliste i kad sam došao kod njega on je ugasio svjetlo i uključio je neku lampu sa plavim zracima i pregledao mi je čitavo tijelo. Nakon toga mi je prepisao recept sa nekom fosfornom mašću da se mažem dvije sedmice što sam ja i učino, što mi je pomoglo pa više nemam crvenila niti svrabeža po tijelu.

  U ono vrijeme nije bilo ispitivanja za alergije ili ja nisam bio upoznat, a da budem iskren nisam ni čuo za to.

  Želim maleckoj da što prije ozdravi, a ja imam iduću sedmicu zakazano kod doktora pa ću da vidim da li on može da mi kako pomogne za lijek pošto ja nemam problem već cu da kažem da je to kćerka moga prijatelja. Mislim da je dobar doktor i ako je u mogućnosti on će da mi nešto dadne, a kada se vratim kući ostaviću poruku na sajtu šta mi je rekao.

  Puno pozdrava, da ne navodim imena, znaju oni na koje mislim!
 • Idi na stranu - |listaj dalje|