fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 83175 - 28.02.2013 : Neba Bak - best (0)

Još nešto o Zaimovom mestu pogibije


Sisa,

interesantno je da nisi ni pokušao da porekneš Zisovo prisustvo, a spominješ i šumu oko lovačke kuće. Doista, na tom delu ima šume u izobilju ali ja nisam ni rekao da je nema, međutim sa mog položaja se videla lovačka kuća kao na dlanu. Ne slažem se sa tobom da su oko vas toliko padale granate, kao što to ti tvrdiš, jer da jesu oni ne bi tako samouvjereno razgledali mape i pripremali se za akciju.

Kao što sam već ranije napisao, nije bilo nikakve akcije i samo je bilo sporadične pucnjave sa obe strane i granatiranja u malim količinama. Opet napominjem da sam rekao da je toga bilo malo jer je u tom periodu na Trnovo i okolinu znalo da padne i po nekoliko hiljada projektila, pa su zbog toga borci Trnovo nazvali Tane grad.

Po tvom pisanju vidim da si malo smirio strasti i odlučio da se ponašaš vojnički. Nema potrebe da se uzdižeš i pusti druge da govore o tebi jer će na kraju vrijeme pokazati svoje. Po meni, ni jedna tajna tajna nikada nije uspela biti sakrivena. Zavese će kad-tad da padnu.

Ovaj forum prati širok auditorijum pa ti zbot toga i kažem da tvoju "bajku" koju si mi namenio ispišeš odmah, jer smo svi nestrpljivi da je podeliš sa nama.
Idi na stranu - |listaj dalje|